|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Domači sladoled!
29.5.2007 9:41:26   
valči
Imam eno vprašanje:
Ali dela katera domači sladoled?Imam mašino,ki je že stara in imamo namen kupiti v Italiji v kratkem novo.

V stari,ki že slabše dela,delam vsak dan sladoled,čokoladni,bananin...V originalnem receptu je povsod dodatek jajce,ki jih jaz ne dodajam,nikoli.Tašča je dajala vedno jajca,pol pa sva mašino dobila midva in jaz sem do tega zelo skeptična.Mogoče bi bil boljši,sedaj razmišljam?

Sedaj pa mi povejte,kaj mislite o tem.Imamo domača jajca in predvidevam,da bi lahko prišlo do okužbe,doma ,i trdijo,da ne.Jaz pa tečnarim,da imam odpor do surovih jaj,ker morajo biti termično obdelana.Tega pa zmrzovalnik,v katerem hranim sladoled,ne zmore.

Kaj bi vi naredili,po moje ali njihovo?

Sem pa tudiuser posted image  in si ne upam privoščit salamonele,pa še dva otroka imam,ki ju ne bi rada zastrupila.Sem panik?

Prosim za pomočuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Domači sladoled!
29.5.2007 9:43:48   
solatja
če ne bi bla user posted image in z user posted image user posted image , bi rekla, da si mogoče mal preveč previdna, tako pa te 100% podpiram... ne se igrat s tem.... če ni nujno (kar niuser posted image ), ti surovih jajc ne priporočam...

kk pa zgleda ta mašina za delat sladoled??

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2007 9:44:26   
Anonimen
Kolikor vem, pašejo jajca samo v vanilijev sladoled user posted image

Jaz delam sadnega samo sadje, smetana, sladkor in ništa više. PA ogromno mešat, mešat, mešat, da je kremast

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2007 9:56:11   
Dream
Tudi jaz nisem nikoli uporabljala jajc za pripravo sladoleda. Tako kot je že opisala Paštetov kruh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2007 11:34:59   
jakaracman
Jaz sigurno ne bi dajala jajc notri, pa salmonelo ne pobije  zmrzovalnik!Ubije jo samo termična obdelava.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2007 11:47:42   
valči
Se mi je zdelo,da nisem tako neuka,saj sem živilecuser posted image

Mašina je pa velika skatla,ki ima vgrajeno posodo in mešalo,ki meša sestavine,po 30. minutah se sladoled naredi.Mašina hladi in trdi.
Sladoled prestaviš v drugo posodo in shraniš v z. skrinjo.

Ali jo ima kdo doma?
Nove so od 200 evrov dalje,pri nas jih ni za dobit,v Italiji so cenejše,kot v Avstriji,drugod ne veva.

Če kdo kaj ve,naj prosim sporoči.Hvala.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2007 15:43:22   
poliloni
Aparat za sladoled sem nekaj dni nazaj videla v eni od reklam, ki jih dobimo v nabiralnik... Samo se ne morem spomniti a je bilo od Mercatorja, Merkurja,.... Najbolje da malo po netu pogledaš kakšne so cene pri nas.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

za mamice
veveričica

ali kdaj tako zgubite živce z otroki da bi ga lahko udarile

da včasih (51%)

vedno (2%)

nikoli (13%)

pogosto (4%)

se obvladam (25%)

nevem kaj bi naredila (5%)

Število vseh glasov: 556

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!