|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Domače žemlje
25.9.2007 10:23:34   
anonimna thumbs up
Kruh že dolgo pečem doma, žemelj se pa še nisem lotila. Danes bi jih spekla, ampak ne vem, koliko časa in pri koliko st. C naj jih v pečici pečem user posted image

Mi lahko katera od vas pomaga?

Hvala user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Domače žemlje
25.9.2007 10:24:55   
Anonimen
Kaj pa vem, nekje 20 minut se mi zdi, da na 180 stopinj. Jaz to tako po občutku naredim, pa kar rata.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Domače žemlje
25.9.2007 10:26:24   
klavdijas
Sigurno boš izvedela kaj novega:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5055

Dobro peko,

        Klavdija


(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Domače žemlje
25.9.2007 10:31:25   
anonimna thumbs up
Punci, tole pa je hitrost user posted image

Hvala obema za pomoč, rabila sem res samo bolj okviren čas, da en bi preveč v + ali - kiksnila user posted image

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Domače žemlje
25.9.2007 12:02:55   
2 Sraki
Na 180 stopinj, toliko ta ti lepo zarumenijo. Sigurno bodo dovolj pečene.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Ta živila so nevarna za otroke, mlajše od ...
video
Pri nekaterih živilih velja biti previden, ko gre za mlajšega otroka, saj predstavlja tveganje za zadušitev. Preverite, ...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?