|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dolgi ciklusi in zanositev
26.7.2012 20:09:56   
Anonimen
Zdravo punce,

mene pa zanima, kako uspešne ste bile z zanositvijo (po koliko časa) tiste, ki imate različno dolge cikluse.
Če jaz pogledam svoje, v zadnjem letu in pol, bi rekla da je bil najkrajši 26 najdaljši pa 52 dni.

Je pa tako, da imam to srečo, da čutim ovulacijo ( 10-14 dni po hudi bolečini v jajčniku, ki traja cel dan se ulije).

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dolgi ciklusi in zanositev
27.7.2012 9:41:13   
Anonimen
Moji ciklusi(po spontanem splavu) so bili dolgi 26-32 dni, zanosila sem tretji mesec/tretji krog, zadnji ciklus pred nosečnostjo naj bi trajal 33-34 dni in je bil najdaljši do sedaj(ocenjeno po velikosti mojega otroka v maternici).

Sprosti se in uživaj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2012 9:42:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moji ciklusi(po spontanem splavu) so bili dolgi 26-32 dni, zanosila sem tretji mesec/tretji krog, zadnji ciklus pred nosečnostjo naj bi trajal 33-34 dni in je bil najdaljši do sedaj(ocenjeno po velikosti mojega otroka v maternici).

Sprosti se in uživaj!

Dodajam še to, da nisem čutila ovulacij!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2012 11:43:10   
smeška83
Tudi jaz sem imela dolge cikluse, ki so posledica PCOS, a imam sedaj zdravo punčko. Sicer sva bila s partnerjem na umetni oploditvi, a je problem v obeh, ne le v meni. Po ustrezni terapiji z zdravili (predvsem je pomagal Aglurab), so se mi ciklusi urediliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?