|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dolgi ciklusi in zanositev
26.7.2012 20:09:56   
Anonimen
Zdravo punce,

mene pa zanima, kako uspešne ste bile z zanositvijo (po koliko časa) tiste, ki imate različno dolge cikluse.
Če jaz pogledam svoje, v zadnjem letu in pol, bi rekla da je bil najkrajši 26 najdaljši pa 52 dni.

Je pa tako, da imam to srečo, da čutim ovulacijo ( 10-14 dni po hudi bolečini v jajčniku, ki traja cel dan se ulije).

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dolgi ciklusi in zanositev
27.7.2012 9:41:13   
Anonimen
Moji ciklusi(po spontanem splavu) so bili dolgi 26-32 dni, zanosila sem tretji mesec/tretji krog, zadnji ciklus pred nosečnostjo naj bi trajal 33-34 dni in je bil najdaljši do sedaj(ocenjeno po velikosti mojega otroka v maternici).

Sprosti se in uživaj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2012 9:42:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moji ciklusi(po spontanem splavu) so bili dolgi 26-32 dni, zanosila sem tretji mesec/tretji krog, zadnji ciklus pred nosečnostjo naj bi trajal 33-34 dni in je bil najdaljši do sedaj(ocenjeno po velikosti mojega otroka v maternici).

Sprosti se in uživaj!

Dodajam še to, da nisem čutila ovulacij!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2012 11:43:10   
smeška83
Tudi jaz sem imela dolge cikluse, ki so posledica PCOS, a imam sedaj zdravo punčko. Sicer sva bila s partnerjem na umetni oploditvi, a je problem v obeh, ne le v meni. Po ustrezni terapiji z zdravili (predvsem je pomagal Aglurab), so se mi ciklusi urediliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?