Dolgi ciklusi in zanositev (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> Dolgi ciklusi in zanositev (26.7.2012 20:09:56)

Zdravo punce,

mene pa zanima, kako uspešne ste bile z zanositvijo (po koliko časa) tiste, ki imate različno dolge cikluse.
Če jaz pogledam svoje, v zadnjem letu in pol, bi rekla da je bil najkrajši 26 najdaljši pa 52 dni.

Je pa tako, da imam to srečo, da čutim ovulacijo ( 10-14 dni po hudi bolečini v jajčniku, ki traja cel dan se ulije).

Anonimen -> RE: Dolgi ciklusi in zanositev (27.7.2012 9:41:13)

Moji ciklusi(po spontanem splavu) so bili dolgi 26-32 dni, zanosila sem tretji mesec/tretji krog, zadnji ciklus pred nosečnostjo naj bi trajal 33-34 dni in je bil najdaljši do sedaj(ocenjeno po velikosti mojega otroka v maternici).

Sprosti se in uživaj!

Anonimen -> RE: Dolgi ciklusi in zanositev (27.7.2012 9:42:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moji ciklusi(po spontanem splavu) so bili dolgi 26-32 dni, zanosila sem tretji mesec/tretji krog, zadnji ciklus pred nosečnostjo naj bi trajal 33-34 dni in je bil najdaljši do sedaj(ocenjeno po velikosti mojega otroka v maternici).

Sprosti se in uživaj!

Dodajam še to, da nisem čutila ovulacij!

smeška83 -> RE: Dolgi ciklusi in zanositev (10.9.2012 11:43:10)

Tudi jaz sem imela dolge cikluse, ki so posledica PCOS, a imam sedaj zdravo punčko. Sicer sva bila s partnerjem na umetni oploditvi, a je problem v obeh, ne le v meni. Po ustrezni terapiji z zdravili (predvsem je pomagal Aglurab), so se mi ciklusi uredili[sm=bravo.gif]

Stran: [1]