|
Dojenje, polivanje - sami problemi???? 17.8.2006 12:03:32
|
|
|
|
puncica
|
Pri nas mamo mal problemov. Tamal se polno doji in ugotavljamo da ima mamica na trenutke premalo mleka, tako da smo včeraj prvič dodali zvečer pa je pojedeš še 30 ml, res da ni veliko a nekaj je, tako da je kr protestiral, ker se ni dosti najedel. Zanima me, kaj hudiča naj naredim da bi imela več mleka, ker mi je to totalno mučno vsakič študiram al je dost al ni, sezamovega napitka ne morem pit, ker ga potem matrajo krči, pira nočem pit, ker je gaziran, jem polento, pijem mlek, spijem 6 litrov vode/čaja na dan!!!, uvedla sem 6 obrokov. Pa še vedno ni dost. Ma sem tako jezna da sem včeraj rekla da nič ne naredim, še postl ne pospravim več in sam počivam, da vidim če se mi bodo vrečke kej napolnile, sej čez dan se mi zdi da je dost, ampak fant je na 2 uri, pa tud ponoči čeprav je od začetka do skoraj pred enim tednom spal prvo rundo od osmih do enih, pa potem že kar od osmih do treh, zdej se pa obvezno zbudi ob enajstih za prvi podoj pa potem ob enih, treh, petih, sedmih.... in to vsak dan. Nočem začet dodajat, ker HOČEM DOJIT, pa še vsa ta prtlaga ki jo imaš zraven od flašk do vode primerne temparature, do adaptiranega mleka, sej se mi zmeša če bo še enkrat tako, že pri punčici sem imela tega vrh glave. Pa še to, ko se naš tamal naje bruha in bruha in bruha (beri poliva), tako da ga dam kr nad umivalnik, ker če ne mi gre vse po tleh pa po stolih, plenica je čist brez veze, ker tolk ko on poliva sploh ne popije . Kaj zdej to pomen da ima dost, pa ga matra zato ker se preveč naje al zakaj hudiča kr naprej bruha, ne bi rekla če bi mal gor vrgel ampak on to sigruno kakih 3-4 bruhne. Ja ni pa v loku, ampak tako čist normaln ko kupček podre, še sigurno vrže gor. Ma dejte mi pomagat ker bom znorela
|