|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dodatna vprašanja o tortiljah:)
24.6.2008 10:22:13   
Splet.Ka
Dober dan.

Sem si prebrala že mnogo nasvetov, ki ste jih navedle o tortiljah.

Odločila sem se, da bom kupila pšenične. V nadev bom dala piščanca, papriko, koruzo, paradižnikovo omako, začimbe.

Moja vprašanja:

1. Kaj naj naredim s sirovo omako? Jo na koncu, ko bom tortilje "filala", dam čez to omako (namesto kisle smetane), preden jih zavijem? Ali se sirova omaka (kupljena) kuha zraven osnovne omake?

2. Ali pekač, preden vanj zložim zavite tortilje, s čim premažem?

3. Kaj naj dam na zavite tortiljer, preden jih dam v pečico? Paradižnikovo omako in nariban sir? Sirovo omako?

4. Koliko časa morajo biti potem še v pečici?

Hvala!

_____________________________

Cvetim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dodatna vprašanja o tortiljah:)
24.6.2008 10:41:23   
Anonimen
Sirovo omako jaz zmešam na koncu k je omaka že narejena z omako.
Tortilje položim v pekač na pekipapir.
Povrhu jih namažem z kislo smetano, ali pa z paradižnikovo mezgo in čez nariban sir, ali pa samo nariban sir, lahko pa tudi nič.
Tortilje pustim v pečici toliko časa da robovi lepo zarumenijo, koliko min je to pa iz glave ne vem, jaz jih kar opazujem.

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dodatna vprašanja o tortiljah:)
24.6.2008 10:47:27   
majcci
Jaz tudi na podoben način delam tortilje.
Ko jih "nafilam" na koncu dodam sirovo omako ali salso, ter nato zvijem. Na vrh dam nariban sir.
Na pekač dodam malo olja ali pa peki papir.
Pečem dokler tortilje niso zlatorumene in sir stopljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dodatna vprašanja o tortiljah:)
24.6.2008 14:07:29   
k1
jaz jih dam v mikrovele za 2 minuti


(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dodatna vprašanja o tortiljah:)
24.6.2008 20:23:13   
kesi
Mene so tudi tortilje zamikale, a mi lahko katera napiše kakšen recept za nadev.

_____________________________

KESI

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dodatna vprašanja o tortiljah:)
25.6.2008 18:50:36   
Kaliope
midva ne uporabljava sirove omake, ampak samo naribama sir, po vrhu jih premaževa s kislo smetano, v pekač ne dava ničesar, pečeva jih samo nekaj minutk - da se pregrejejo in se sir stopi

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dodatna vprašanja o tortiljah:)
9.7.2008 13:13:05   
Lia25
http://www.mojirecepti.com/recept/piscancje-chimichangas.html

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?