|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro marčevke
14.7.2005 10:58:23   
mateja78
Živjo:miska::miska::miska::miska:

Kakšno je kaj počutje danes.Pri meni je vse OK tako da se včasih sprašujem če sem sploh še noseča:ups:.

Sem pa na forumu zanositev opazla,da se nam bo pridružilo kar nekaj nosečk ki bodo pričakovale marca.
9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:

LP Mateja:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro marčevke
14.7.2005 11:06:22   
Marina_
Pozdravljena Mateja 78.
Tudi pri meni so mešani občutki ,ki pa jih bo v sredo moja g.odpravila.Imam namreč prvi pregled in upam da bo s pikico tokrat vse ok.
Mene muči utrujenost in boleča prsa(sploh jih ne upam pogledat kaj šele dotaknit):)-
Slabosti so minile in upam da jih več ne bo
In kako kaj ti in tvoje počutje
LP frizerka:nosecka:

(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro marčevke
14.7.2005 13:13:37   
PiaM
Živijo, punce.;)
Vau, prvič se še jaz tu oglašam.9nebesa
Moj prvi pregled je 28.7. in upam, da bo vse vredu, naj bi se takrat že srček slišal.:)
Počutje: občasno me še šraufa, kot da bom M dobila, ampak to me je v 1. nosečnosti tudi prve 3 mesece, drugače je pa vse ok, le joške imam večje in boleče.
Uživajte, marčevke.:rozica:
PiaM

(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro marčevke
14.7.2005 16:20:21   
mateja78
Hoj:miska:

Jaz imam pregled šele 3.8 tako da bo treba na slikico malo počakati.

Dajte mi povedat ali ste že povedale domačim in prijateljem. Jaz si do prvega pregleda sploh ne upam, ker pa ga imam pozno ( po dopolnjenem 9 tednu ) bo težko zdržati. Streh me je da bi se vsi prezgodaj veselili. Veliko bolj mirna bi bila če bi mi nosečnost potrdil ginekolog ampak ker je šel na dopust mi je rekel da so testi 100%. V to niti ne dvomim saj sem jih naredila kar štiri.

Drugače pa se počutim vredu samo rahlo boleče prsi špikanje spodaj in grozen napad mezoljev (groozzaaa)

LP Mateja:nosecka:

(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro marčevke
14.7.2005 18:24:02   
PiaM
Zaenkrat ve samo :love:, povedala pa bova nekje po mojem prvem pregledu pri G.
Mogoče celo na praznovanju mojega roj.dne.:sloncek:
No, jaz sem tudi 2 testa pokurla za ziher.;)

:rozica:

(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?