Dobro jutro marčevke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mateja78 -> Dobro jutro marčevke (14.7.2005 10:58:23)

Živjo:miska::miska::miska::miska:

Kakšno je kaj počutje danes.Pri meni je vse OK tako da se včasih sprašujem če sem sploh še noseča:ups:.

Sem pa na forumu zanositev opazla,da se nam bo pridružilo kar nekaj nosečk ki bodo pričakovale marca.
9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:

LP Mateja:nosecka:

Marina_ -> Dobro jutro marčevke (14.7.2005 11:06:22)

Pozdravljena Mateja 78.
Tudi pri meni so mešani občutki ,ki pa jih bo v sredo moja g.odpravila.Imam namreč prvi pregled in upam da bo s pikico tokrat vse ok.
Mene muči utrujenost in boleča prsa(sploh jih ne upam pogledat kaj šele dotaknit):)-
Slabosti so minile in upam da jih več ne bo
In kako kaj ti in tvoje počutje
LP frizerka:nosecka:

PiaM -> Dobro jutro marčevke (14.7.2005 13:13:37)

Živijo, punce.;)
Vau, prvič se še jaz tu oglašam.9nebesa
Moj prvi pregled je 28.7. in upam, da bo vse vredu, naj bi se takrat že srček slišal.:)
Počutje: občasno me še šraufa, kot da bom M dobila, ampak to me je v 1. nosečnosti tudi prve 3 mesece, drugače je pa vse ok, le joške imam večje in boleče.
Uživajte, marčevke.:rozica:
PiaM

mateja78 -> Dobro jutro marčevke (14.7.2005 16:20:21)

Hoj:miska:

Jaz imam pregled šele 3.8 tako da bo treba na slikico malo počakati.

Dajte mi povedat ali ste že povedale domačim in prijateljem. Jaz si do prvega pregleda sploh ne upam, ker pa ga imam pozno ( po dopolnjenem 9 tednu ) bo težko zdržati. Streh me je da bi se vsi prezgodaj veselili. Veliko bolj mirna bi bila če bi mi nosečnost potrdil ginekolog ampak ker je šel na dopust mi je rekel da so testi 100%. V to niti ne dvomim saj sem jih naredila kar štiri.

Drugače pa se počutim vredu samo rahlo boleče prsi špikanje spodaj in grozen napad mezoljev (groozzaaa)

LP Mateja:nosecka:

PiaM -> Dobro jutro marčevke (14.7.2005 18:24:02)

Zaenkrat ve samo :love:, povedala pa bova nekje po mojem prvem pregledu pri G.
Mogoče celo na praznovanju mojega roj.dne.:sloncek:
No, jaz sem tudi 2 testa pokurla za ziher.;)

:rozica:

Stran: [1]