|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 7:28:44   
Anonimen
Evo mene, se pokorno javljam z delovnega mesta. V NM dežuje, kot da bo konec sveta, O.K. bo vsaj sneg stopilo, sam pravjo, da v torek in sredo že nov naletaval. Še ne bo pomladi?:-((
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 7:31:46   
Nogavička
Dobro jutro! Ma, diši že po pomladi. Sem našo kužo ven peljala pa je prav toplo. In tudi v Iv. G. dežuje.

Evo:kava:.

L.p.

Tea (po dežurni noči)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 7:38:18   
Anonimen
Dežurni v službi al doma?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 7:43:41   
Nogavička
Doma, doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 7:58:27   
kaja11
Mi pa toook čakamo pomlad... da se losamo "skafandra" in začnemo uživati na sprehodu... me prav zamorijo napovedi o dodatnem snegu.. čeprav ga v Ljubljani letos sploh ni... imamo pa mraz... brrrrrrr

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 8:00:17   
puri
Dobro jutro!
Pri nas je tut deževalo,..... je blo prav luštno spat, ko se je slišalo kako dežuje!

A spet je sneg napovedan:zmeden:,..... upam da bo šel kar mimo nas, ker men ni čist nič zanj,.......jaz si želim, da bi se počasi že začela pomlad!

lp:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 8:01:19   
Anonimen
TeaD viroza al gripa al kej druzga?

kaja 11, danes in včeraj je prav toplo, v primerjavi s preteklim tednom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 8:06:07   
Taša
Dobro jutro, še od mene.. Ja, tudi jaz sem že pokonci,me je tavelika "zbajkala" da gleda živ žav... Jaz pijem :kava: in mal berem kaj ste še včeraj napisale....
Kar se pa tiče snega v naslednjih dneh ga zaradi mene nič ni treb.. Tudi mi komaj čakamo pomlad da se ne bo potrebno več tako obleči za na sprehod..:grrr::grrr::grrr:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 8:06:16   
kaja11
Al bina, saj vem.... sam zdaj pa dežuje:( Ma saj se ne bi pritoževala če moj maček ne bi VREŠČAL ko ga v skafander oblačim... bogo dete se sploh premikati ne more.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 8:09:24   
Nogavička
Al bina,

naša "Hančulica" pridno vadi stanje. V vseh treh izmenah. :)- In ponoči pozabi, da se lahko vsede in vleže sama nazaj in hajde mama, vstat in pomagat.

Eh, saj bo minilo.

P.s.: ti delaš na Studiu D, ne?

:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 8:09:46   
Anonimen
Ja, to je pa shit, oblačenje v tri puloverje in pet bund, štiri kape, rokavice, šal...Groza. Je tako debel v teh cunjah, da ga komaj v sedež privežem:-((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 8:18:51   
kaja11
Pol si pa še predstavljaj malčka, ki ima mamin karakter.. kolerik:hudicek:... in si lahko predstavljaš veselico pri oblačenju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 8:21:51   
Anonimen
Ja, Tea.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 8:29:51   
Bela
Dobro jutro:zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 8:42:06   
anajmad
Jutr:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:.
Jst sem pa že neki okna pucala:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.A ne,da sem pridna:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-?
Moja dva spita,jst pa gledam našo:kuza:,ko me tako milo gleda,kdaj jo bom peljala ven.Pa se mi nč ne da,ker je takšno turobno:(,megleno,v glavnem škifo vreme.Lep dan,naj vam zaželim.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 9:09:36   
Nogavička
anajmad,

si pa res pridna. Jaz se sploh ne spomnim, kdaj sem jih nazadnje. No, ko ne bomo več ven videl, jih bo treba spucat. :)- (ma, sem jaz neki gospodinjski tip:zmeden::)-).

L.p.:rozica:

Tea

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 10:00:19   
Teni_
Dobro jutro še od mene. Sem malo prej uspela komaj iz postelje prilest. Teja še vedno spi, ker je bila spet ponoči nekaj glasna.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 10:25:46   
india
O, dobro jutro! Mi tudi vsi veselo rogovilimo po bajti, danes odpravljamo enega otroka od hiše.
Jutri gre Karin v šolo v naravi na Kope, mama bo pa spet cel teden nervozna!:(:((:((:(

Drugače pa bomo poskusili malo iti v park danes, če bo sončno,kakor kaže:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 10:28:38   
mammika
Oj dobro jutro..Pr nas je pa tko lep sonček sam zuni je pa zih mraz ne grem nič preverit še.....
:kava::kava:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 10:45:56   
Anonimen
Ma, ni sile, mammika, na Brniku je 7 stopinj, v LJ 6. Se mi zdi, da bo danes kar lušno:-))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Dobro jutro, babuške
13.2.2005 11:33:46   
Anonimen
Dobro jutro.

Ja, drug teden bo spet sneg, ampak spet samo v V sLOveniji:grrr: Tuki je zdej sonce, dežval je tut, ker so tla mokra:)- Jst ne bi vedla:)

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?