Dobro jutro, babuške (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 7:28:44)

Evo mene, se pokorno javljam z delovnega mesta. V NM dežuje, kot da bo konec sveta, O.K. bo vsaj sneg stopilo, sam pravjo, da v torek in sredo že nov naletaval. Še ne bo pomladi?:-((

Nogavička -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 7:31:46)

Dobro jutro! Ma, diši že po pomladi. Sem našo kužo ven peljala pa je prav toplo. In tudi v Iv. G. dežuje.

Evo:kava:.

L.p.

Tea (po dežurni noči)

Anonimen -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 7:38:18)

Dežurni v službi al doma?

Nogavička -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 7:43:41)

Doma, doma.

kaja11 -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 7:58:27)

Mi pa toook čakamo pomlad... da se losamo "skafandra" in začnemo uživati na sprehodu... me prav zamorijo napovedi o dodatnem snegu.. čeprav ga v Ljubljani letos sploh ni... imamo pa mraz... brrrrrrr

puri -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 8:00:17)

Dobro jutro!
Pri nas je tut deževalo,..... je blo prav luštno spat, ko se je slišalo kako dežuje!

A spet je sneg napovedan:zmeden:,..... upam da bo šel kar mimo nas, ker men ni čist nič zanj,.......jaz si želim, da bi se počasi že začela pomlad!

lp:)

Anonimen -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 8:01:19)

TeaD viroza al gripa al kej druzga?

kaja 11, danes in včeraj je prav toplo, v primerjavi s preteklim tednom.

Taša -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 8:06:07)

Dobro jutro, še od mene.. Ja, tudi jaz sem že pokonci,me je tavelika "zbajkala" da gleda živ žav... Jaz pijem :kava: in mal berem kaj ste še včeraj napisale....
Kar se pa tiče snega v naslednjih dneh ga zaradi mene nič ni treb.. Tudi mi komaj čakamo pomlad da se ne bo potrebno več tako obleči za na sprehod..:grrr::grrr::grrr:!

kaja11 -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 8:06:16)

Al bina, saj vem.... sam zdaj pa dežuje:( Ma saj se ne bi pritoževala če moj maček ne bi VREŠČAL ko ga v skafander oblačim... bogo dete se sploh premikati ne more.

Nogavička -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 8:09:24)

Al bina,

naša "Hančulica" pridno vadi stanje. V vseh treh izmenah. :)- In ponoči pozabi, da se lahko vsede in vleže sama nazaj in hajde mama, vstat in pomagat.

Eh, saj bo minilo.

P.s.: ti delaš na Studiu D, ne?

:rozica:

Anonimen -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 8:09:46)

Ja, to je pa shit, oblačenje v tri puloverje in pet bund, štiri kape, rokavice, šal...Groza. Je tako debel v teh cunjah, da ga komaj v sedež privežem:-((

kaja11 -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 8:18:51)

Pol si pa še predstavljaj malčka, ki ima mamin karakter.. kolerik:hudicek:... in si lahko predstavljaš veselico pri oblačenju.

Anonimen -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 8:21:51)

Ja, Tea.

Bela -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 8:29:51)

Dobro jutro:zaspan::zaspan::zaspan:

anajmad -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 8:42:06)

Jutr:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:.
Jst sem pa že neki okna pucala:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.A ne,da sem pridna:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-?
Moja dva spita,jst pa gledam našo:kuza:,ko me tako milo gleda,kdaj jo bom peljala ven.Pa se mi nč ne da,ker je takšno turobno:(,megleno,v glavnem škifo vreme.Lep dan,naj vam zaželim.
en lp:morje:D.

Nogavička -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 9:09:36)

anajmad,

si pa res pridna. Jaz se sploh ne spomnim, kdaj sem jih nazadnje. No, ko ne bomo več ven videl, jih bo treba spucat. :)- (ma, sem jaz neki gospodinjski tip:zmeden::)-).

L.p.:rozica:

Tea

Teni_ -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 10:00:19)

Dobro jutro še od mene. Sem malo prej uspela komaj iz postelje prilest. Teja še vedno spi, ker je bila spet ponoči nekaj glasna.

LP,
Mojca:rozica:

india -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 10:25:46)

O, dobro jutro! Mi tudi vsi veselo rogovilimo po bajti, danes odpravljamo enega otroka od hiše.
Jutri gre Karin v šolo v naravi na Kope, mama bo pa spet cel teden nervozna!:(:((:((:(

Drugače pa bomo poskusili malo iti v park danes, če bo sončno,kakor kaže:zmeden:

mammika -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 10:28:38)

Oj dobro jutro..Pr nas je pa tko lep sonček sam zuni je pa zih mraz ne grem nič preverit še.....
:kava::kava:

Anonimen -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 10:45:56)

Ma, ni sile, mammika, na Brniku je 7 stopinj, v LJ 6. Se mi zdi, da bo danes kar lušno:-))

Anonimen -> Dobro jutro, babuške (13.2.2005 11:33:46)

Dobro jutro.

Ja, drug teden bo spet sneg, ampak spet samo v V sLOveniji:grrr: Tuki je zdej sonce, dežval je tut, ker so tla mokra:)- Jst ne bi vedla:)

lp,:fis:

Stran: [1]