|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Doblo jutro
15.6.2005 8:37:08   
S22
Kako ste kaj?A ste res ze vse popile prvo:kava:?Jaz je se nisem:ups:,se prvo na napolitanke navalila:)-:)-. Jooooooj sem bla lacna. Kaj boste kaj pocele,men se se niti ne sanja. Danes je prvi dan mojega dopusta, pa nisem mogla vec spat:((. Saj bo. Dajte mi se ve kaj povedat.
LP Vas soncek in moj:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Doblo jutro
15.6.2005 8:39:55   
soncka
Ajoooj, kako zavidam dopust:)
Pa tudi privoščim! Uživaj maksimalno v :kava: v kakšnem sprehodu :metulj: pa v :sloncek::)

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Doblo jutro
15.6.2005 9:29:02   
Anonimen
Doblo jutlo, punce! :miska:

Jaz pijem ze moj drugi crappuccino :)-... Vreme imamo lepo danes, opravkov nimam posebnih, malo po trgovinah sem in tja, ceprav solo ni ravno prevec zabavno. Malo na kolo za zdravo telo, pa bo dan naokoli.

Lep dan vsem! :miska:

Katarina

(odgovor članu S22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Doblo jutro
15.6.2005 9:34:39   
Skorpija
:)- crappuccino :)- Ta je pa dobra!

Jaz sem daneš še brez moje doze :kava: ampak zdajle bom malo zaklenila "štacuno" in šla v lov...

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Doblo jutro
15.6.2005 9:50:47   
S22
Tuki je tud soncek,ceprov so o nekem dezu govoril. Pa saj je bolje tako,soncek naj bo:bravo::bravo::bravo:. Jaz tud grem v trgovine, moram se zadnje stvari za na dopust nakupit. Malo se,Tunizija prihajamoooooooo.:bravo::)-. Joj se ze veselim.
Lp vas soncek

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Doblo jutro
15.6.2005 10:10:01   
Mijavček
v LJ je pa dež :(

Sploh se ne morem skoncentrirat na planiranje dopusta, če pa sploh nimam občutka, da je poletje.
Dolge hlače, dolgi rokavi, zaprti čevlji, pa še zmer me zebe :grrr:

Pošljite nam plis mal sončka :((

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Doblo jutro
15.6.2005 10:18:45   
Skorpija
Jaz imam pa do dopusta še tri mesece :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kakor vreme kaže, bo takrat sneg in spet ne bom morja vidla, se bova šla pa sankat...

P.S.: ploskajoče pike so nesramno sarkastične :((

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

kaaka
bibica1

kdaj po porodu ste spet zanosile??????????????????

1 mesec (14%)

2 meseca (0%)

3 mesece (3%)

4mesece (2%)

5mesecev (3%)

več kot 5mesecev (79%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!