Doblo jutro (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

S22 -> Doblo jutro (15.6.2005 8:37:08)

Kako ste kaj?A ste res ze vse popile prvo:kava:?Jaz je se nisem:ups:,se prvo na napolitanke navalila:)-:)-. Jooooooj sem bla lacna. Kaj boste kaj pocele,men se se niti ne sanja. Danes je prvi dan mojega dopusta, pa nisem mogla vec spat:((. Saj bo. Dajte mi se ve kaj povedat.
LP Vas soncek in moj:muca:

soncka -> Doblo jutro (15.6.2005 8:39:55)

Ajoooj, kako zavidam dopust:)
Pa tudi privoščim! Uživaj maksimalno v :kava: v kakšnem sprehodu :metulj: pa v :sloncek::)

Anonimen -> Doblo jutro (15.6.2005 9:29:02)

Doblo jutlo, punce! :miska:

Jaz pijem ze moj drugi crappuccino :)-... Vreme imamo lepo danes, opravkov nimam posebnih, malo po trgovinah sem in tja, ceprav solo ni ravno prevec zabavno. Malo na kolo za zdravo telo, pa bo dan naokoli.

Lep dan vsem! :miska:

Katarina

Skorpija -> Doblo jutro (15.6.2005 9:34:39)

:)- crappuccino :)- Ta je pa dobra!

Jaz sem daneš še brez moje doze :kava: ampak zdajle bom malo zaklenila "štacuno" in šla v lov...

S22 -> Doblo jutro (15.6.2005 9:50:47)

Tuki je tud soncek,ceprov so o nekem dezu govoril. Pa saj je bolje tako,soncek naj bo:bravo::bravo::bravo:. Jaz tud grem v trgovine, moram se zadnje stvari za na dopust nakupit. Malo se,Tunizija prihajamoooooooo.:bravo::)-. Joj se ze veselim.
Lp vas soncek

Mijavček -> Doblo jutro (15.6.2005 10:10:01)

v LJ je pa dež :(

Sploh se ne morem skoncentrirat na planiranje dopusta, če pa sploh nimam občutka, da je poletje.
Dolge hlače, dolgi rokavi, zaprti čevlji, pa še zmer me zebe :grrr:

Pošljite nam plis mal sončka :((

Skorpija -> Doblo jutro (15.6.2005 10:18:45)

Jaz imam pa do dopusta še tri mesece :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kakor vreme kaže, bo takrat sneg in spet ne bom morja vidla, se bova šla pa sankat...

P.S.: ploskajoče pike so nesramno sarkastične :((

Stran: [1]