|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dober nadev za piščanca
12.5.2010 20:47:57   
Anonimen
Saj vem, kaj vse gre v nadev, vendar bi rabila nasvet,zakaj je moj nadev zmeraj premehak, ni kompakten.user posted image
Kako ga delate vi?user posted image

< Sporočilo je popravil n@n@ -- 12.5.2010 20:48:16 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dober nadev za piščanca
12.5.2010 21:55:26   
*miska.mcc*
jaz ga naredim iz kruha.
pa jajce, zacimbe, drobtine.
naredim pa pacasto "testo". tolko, da ce bi ga zabrisala, se ne bi prijel ob steno. in ful zabasem v piscanca. da skup zbijem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dober nadev za piščanca
13.5.2010 6:41:21   
Hope2
Čebulo prepražim na olivnem olju, dodam panceto, česen, odstavim. V posodo narežem kocke kruha, zalijem z mešanico mleka in stepenega jajca, dodam čebulo s panceto, včasih malo petršilja. Zmešam z rokami, kar malo stiskam, da se vse lepo prepoji in da kocke kruha niso tolk vidne in da vse skup rata ena pocasta kepa. Nabašem kuro znotraj in tudi pod kožo po celem predelu prs. Fila nikoli ne razpade, celo una pod kožo ne, ker jo že koža skup drži

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dober nadev za piščanca
13.5.2010 7:40:12   
Anonimen
Hvala, punci. Bom naredila bolj pocasto.user posted image

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dober nadev za piščanca
13.5.2010 11:55:17   
urška
kuhan kus kus zmešaš z narezanim suhim sadjem (marelice, brusnice, slive...) in narezanimi oreščki (mandlji, lešniki, orehi). jaz lahko rečem samo: njami.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dober nadev za piščanca
13.5.2010 13:02:38   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: urška

kuhan kus kus zmešaš z narezanim suhim sadjem (marelice, brusnice, slive...) in narezanimi oreščki (mandlji, lešniki, orehi). jaz lahko rečem samo: njami.user posted image


jaz pa fujuser posted image . Brez zamere, super za še en receptuser posted image

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dober nadev za piščanca
13.5.2010 13:29:02   
2violina
Pizza šunko (nasekljano), nariban sir, jajce in kruh (od začimb poper in petršilj) skupaj zmešaš v kompaktno rahlo zmes, po potrebi dodaš malo mleka ali smetane in s tem nadevaš piščanca (tudi pod kožo).
Meni je božansko.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dober nadev za piščanca
20.5.2010 11:15:40   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Čebulo prepražim na olivnem olju, dodam panceto, česen, odstavim. V posodo narežem kocke kruha, zalijem z mešanico mleka in stepenega jajca, dodam čebulo s panceto, včasih malo petršilja. Zmešam z rokami, kar malo stiskam, da se vse lepo prepoji in da kocke kruha niso tolk vidne in da vse skup rata ena pocasta kepa. Nabašem kuro znotraj in tudi pod kožo po celem predelu prs. Fila nikoli ne razpade, celo una pod kožo ne, ker jo že koža skup drži


enako plus malo kisle smetane:)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?