|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dnevni počitek
27.9.2004 0:51:19   
pika8
Moja mala pupa,je stara komaj 4 mesece,pa čez dan skorajda nima počitka.Spi le 3x po mogoče 10 min. in že so baterije polne za nadaljne 2-3ure.Zdi se mi, da je to malo premalo počitka za otročka njene starosti.Tudi ponoči ne spi ravno najbolje,čeprav ji pripravim najboljše pogoje za dolgo spanje :je skopana,v svežih pižami,dobro nahranjena,zato ne vem več,kaj naj še naredim da bo spala vsaj malo dlje.Prosim za nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dnevni počitek
27.9.2004 7:25:59   
dory
Moj je delal isto..pa sem uvedla opoldansko spanje, prej in kasneje pa se max ukvarjam z njim...je precej boljse kot prej, ko nisem imela nic casa zase :)

Kar pa se nocnega spanja tice je cist relativno, vsaj pri nas..vcasih prespi celo noc, spet drugic se zbuja na tri ure :)

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dnevni počitek
27.9.2004 10:08:13   
BARBARA R.
Ojla!
Enake prigode so se dogajale pri nas do nekje tretjega meseca. Nato pa si je sama naredila urnik, ki se ga občasno ne drži. Vendar če je dokazala,da to zmore jaz vstrajam,da če že ne spi vsaj počiva. Spi pa dopoldne dve uri in pol in popoldan tri ure. Če se stvari ne odvijajo same od sebe ji pojem in berem pravljice. Skratka zamotim jo. Mislim, da ni rešitve dokler otrok sam ne pride do te faze,da je zaspan. Določite ure,ko bo odhajala spat vedno po istem postopku. Pravijo,da imajo otroci radi rutino. In naj bo v budnem času res čimbolj aktivna,saj pri štirih mesecih jo že zanima vse naokrog, kajne?
DOBRO SPANČKAJTE!

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dnevni počitek
27.9.2004 10:24:23   
pika8
Res je zelo radovedna in jo že vse zanima,vendar se v stanju budnosti polno ukvarjam z njo,ji pojem, plešema,se igrama,telovadima ali sva na sprehodu.Poskušam uvajati vedno isti urnik,vendar se zdi,kot da se boji da bo kaj zamudila.:sloncek:

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dnevni počitek
27.9.2004 11:48:37   
jožica-2
Mi smo bili tudi v enakem položaju, ko je bil sinček majhen; tudi naš je bil že ob rojstvu čez 4 kg in poln energije. Pri treh mesecih je imel že en ritem nočnega spanja, čez dan pa dopoldne še kar, popoldne pa na kratko. Nekako od 5 do 11 meseca pa je spal čez dan samo 2-krat po 40 minut.

Ko je začel veliko plaziti in hoditi je začel spati v enem kosu tudi uro in pol do dve. Zdaj pri letu in pol ima v vrtcu tudi en ritem spanja, čez vikend, ko smo vsi doma, pa se mu tudi zdi škoda časa za spanje in spi največ uro in pol čez dan. (zbudi pa se ob 7.30 in zvečer zaspi ob 21.30 do 22).

Jaz se tolažim s tem, da je bister, ker ga res vse zanima... in zgleda da ne rabi toliko spanja, ker je močan in mu zlepa na zmanjka energije. Včasih sem ga tudi pestovala (da bo zaspal v naročju), pa se je v pol ure že toliko spočil, da ni rabil več spanja in začel naprej divjat. :)-

Tako da te čisto razumem, da bi si želela malo več spanja za hčerko in zate.

Upam, da se bosta uspeli navaditi na kakšen bolj reden ritem, poskusi kaj ji paše.:)

LP

Joži

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dnevni počitek
27.9.2004 22:33:24   
ZARA
jao pika8 nic ti nisem fous...
to se men zdi res malo za detko iste starosti kot Zara (6.okt bo 5 mes)...moja spi cez dan po 2 ali 3 x cele ure ker je prava mala zaspanka :)-:)-:)-,ponoci pa od 10 do 12 ur kakor je...uglavnem zlo dost spi...

Verjetno je vse odvisno od detka samega :zmeden:???!!!

papa, pa cim vec spanja :rozica:

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dnevni počitek
27.9.2004 22:46:21   
pika8
Kar "fauš" sem ti.:((

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?