Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 7.8.2007 18:50:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ono sliko zgoraj prosim lepo odpišite. Ker je katastrofalna...
|
|
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 7.8.2007 19:33:31
|
|
|
|
jooly
|
Men je všeč. Minimalistično in dost moderno, kar mi je všeč. Noben me ne more prepričat, da bi si v dnevno sobo nabila omare iz masivne smreke al pa kostanja ... kr neki.
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 7.8.2007 19:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je prav tista, ki praviš, da je katastrofalna všeč. Sploh pa barva
|
|
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 7.8.2007 19:35:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Meni je prav tista, ki praviš, da je katastrofalna všeč. Sploh pa barva tud meni je super!
|
|
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 7.8.2007 19:36:15
|
|
|
|
rija
|
užitno pri tebi doma
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 7.8.2007 20:47:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Meni je prav tista, ki praviš, da je katastrofalna všeč. Sploh pa barva Ne govorim o fotografiji, ampak o sliki, ki je obešena nad elementom
|
|
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 7.8.2007 20:50:26
|
|
|
|
Marogica
|
Meni pa je najbolj všeč ravno slika... Ne, brez heca...Ni slabo, vendar je zame premalo "moderno" oz. dizajnersko, vendar je to stvar okusa in druge opreme, ki jo imaš v hiši. Če ti je všeč...go for it. Bi "sirkotal" pasal zraven?
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 7.8.2007 20:53:31
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Sirkotal bi definitivno pasal zraven
|
|
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 7.8.2007 20:53:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Je pa celotna zadeva od Lip Bled. Dokaj draga.
|
|
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 7.8.2007 20:55:22
|
|
|
|
2 Sraki
|
Jolly, ampak ravno iz tretje slike je razvidno, da je pohištvo narejeno iz masivnega lesa- smreke
|
|
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 8.8.2007 8:54:28
|
|
|
|
Pobalami
|
Meni je ta stil všeč. Tak ameriški, kot vidiš v nadaljevankah. Mi je veliko bolj všeč kot minimalistični, bolj domač. Če bi jaz imela filing za te stvari bi si tako opremila. aja, pa omarice so ql, samo vse ostalo, s stenami vred je pa brez veze (to še jaz vidim )
|
|
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 9.8.2007 20:56:51
|
|
|
|
*ajetam*
|
meni je prav simpatično. samo če je drago, bi jz takoj odpisala. na tako foro imaš pohitva v ikei za ugodne cene... lip bled se pa samo preveč cenijo in nabijajo cene....
|
|
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 10.8.2007 19:02:51
|
|
|
|
kincapika
|
Jaz sem tudi za poceni in lepo pohištvo!!!! Ker se mi zdi prav, da nismo sužnji stanovanj, ampak, da stanovanja služijo nam. Torej zakaj bi imeli drage omare, če jih otroci ne smejo odpirati in vanje shranjevati svoje igračke, ki so jih naslednji dan, ko jih najdejo tako zelo veseli??? Za lepo pohištvo bo še čas... za zamujeno in avanturistično otroštvo pa tega časa ne bo!!!!!
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 10.8.2007 21:15:50
|
|
|
|
F*S*M
|
te slike nesi kakšnemu tišlarju in se pozanimej kolk bi te prišlo to pri njemu
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 10.8.2007 21:26:57
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Meni pa je najbolj všeč ravno slika... Meni tudi. In edino slika.
|
|
RE: Dnevna soba-drugačen stil 11.8.2007 7:37:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kincapika Ker se mi zdi prav, da nismo sužnji stanovanj, ampak, da stanovanja služijo nam. Torej zakaj bi imeli drage omare, če jih otroci ne smejo odpirati in vanje shranjevati svoje igračke, ki so jih naslednji dan, ko jih najdejo tako zelo veseli??? Za lepo pohištvo bo še čas... za zamujeno in avanturistično otroštvo pa tega časa ne bo!!!!! To mi je pa malo mimo, ne vem zakaj otrok ne bi smel dirat dragega pohištva in vanj dajat igrače . Mi smo imeli drago pohištvo, pa so lahk otroci in pes počeli kar so hoteli, videli so se prstni odtisi, sedežna je bila vsa popackana, pes jo je še spraskal na enem vogalu, popisana sedežna, skakali po vodni postelji ko zmešani. Še na kraj pameti mi ni prišlo, da bi koga kregala ali mu prepovedala, no edino psa smo opozorili za praskanje. L_P meni je tole pohištvo všeč, celo bolj kot nekatere moderne, pa čeprav ni moj stil in ne bi nikoli kupila. V tvojem gnezdece, bi pa bilo enkratno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?