Anonimen -> RE: Dnevna soba-drugačen stil (11.8.2007 7:37:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kincapika Ker se mi zdi prav, da nismo sužnji stanovanj, ampak, da stanovanja služijo nam. Torej zakaj bi imeli drage omare, če jih otroci ne smejo odpirati in vanje shranjevati svoje igračke, ki so jih naslednji dan, ko jih najdejo tako zelo veseli??? Za lepo pohištvo bo še čas... za zamujeno in avanturistično otroštvo pa tega časa ne bo!!!!! To mi je pa malo mimo, ne vem zakaj otrok ne bi smel dirat dragega pohištva in vanj dajat igrače[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Mi smo imeli drago pohištvo, pa so lahk otroci in pes počeli kar so hoteli, videli so se prstni odtisi, sedežna je bila vsa popackana, pes jo je še spraskal na enem vogalu, popisana sedežna, skakali po vodni postelji ko zmešani. Še na kraj pameti mi ni prišlo, da bi koga kregala ali mu prepovedala, no edino psa smo opozorili za praskanje. L_P meni je tole pohištvo všeč, celo bolj kot nekatere moderne, pa čeprav ni moj stil in ne bi nikoli kupila. V tvojem gnezdece, bi pa bilo enkratno.
|
|
|
|