Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dieta South Beach-v ponedeljek začnem 14.1.2006 22:13:44
|
|
|
|
brina_3
|
za kakšno dieto pa gre tukaj??? kaj ješ česa nesmeš??
|
|
|
|
RE: Dieta South Beach-v ponedeljek začnem 14.1.2006 22:17:53
|
|
|
|
dulcinea
|
Kakšna dieta je to? Ali mi jo zaupaš? LP, D
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Dieta South Beach-v ponedeljek začnem 14.1.2006 22:25:42
|
|
|
|
pety78
|
Pravilna kombinacija hrane, predvsem zdrava hrana. Napisal jo je kardiolog predvsem z razlogom zmanjšati bolezni srca in ožilja. Naj povem, da je dieta preverjena s strani moje naj frendice. Ko sva bili še cimri se jo je lotila, jaz sem bila pa takrat noseča. Poleti je shujšala 15 kg in težo še vedno drži. So tri faze. Prvih 14 dni se izogibaš ogljikovih hidratov. Ješ veliko zelenjave in mesa, ribe,...Recepti so napisani v knjigi, hrana pa res okusna. Sem jo preizkušala pri kolegici. Všeč mi je, ker se ni potrebno obremenjevati, kaj naj danes jem. So pa preproste reči, čeprav se sliši zapleteno.
|
|
|
|
RE: Dieta South Beach-v ponedeljek začnem 14.1.2006 22:52:57
|
|
|
|
sa
|
Kje se pa lahko dobi ta knjiga receptov?
|
|
|
|
RE: Dieta South Beach-v ponedeljek začnem 14.1.2006 22:58:42
|
|
|
|
pety78
|
http://www.mojaknjigarna.com/ Pa bog ne daj, da jaz sedaj kako reklamo delam. Jaz sem si jo tu naročila, se pa dobi v vsaki knjigarni.
|
|
|
|
RE: Dieta South Beach-v ponedeljek začnem 14.1.2006 23:03:20
|
|
|
|
sa
|
hvala
|
|
|
|
RE: Dieta South Beach-v ponedeljek začnem 15.1.2006 8:52:28
|
|
|
|
muki1
|
Pety 78, kar pogumno. Poznam to dieto in rodi sadove že po 14 dneh. Jaz sem shujšala 5 kil v malo več kot dveh tednih, samo kaj, ko sem ga potem spet sračkala in jih dobila nazaj .
|
|
RE: Dieta South Beach-v ponedeljek začnem 15.1.2006 8:55:36
|
|
|
|
lelaval
|
Upam, da ti bo uspelo. Jaz se 14 dni ne bi mogla upret hrani, ki se milušta. Sem se zato odločila za ločevalno dieto.
|
|
|
|
RE: Dieta South Beach-v ponedeljek začnem 15.1.2006 9:56:30
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz bi že začela s teboj... A moram kupit knjigo?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Dieta South Beach-v ponedeljek začnem 15.1.2006 14:19:44
|
|
|
|
pety78
|
Dulcinea, fajn bi že bilo, če si kupiš knjigo, ker so noter recepti za vsak dan. Javi se mi na privat. LP, Petra
|
|
|
|
RE: Dieta South Beach-v ponedeljek začnem 17.1.2006 9:22:13
|
|
|
|
nenni
|
Jaz hujšam po tej dieti od 03.01.06. Do sedaj sem shujšala 5 kg. Ker sem vmes malo grešila (rojstni dan - okrogla številka) jo bom podaljšala do 31, nato pa grem dalje po Montignacu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?