bobek05
|
Hvala Mojchka, tibetanske vaje sem že gledala, ampak je malo noro, da bi jih naj izvajal zjutraj na tešče, pa je to pri 3-mesečniku neizvedljivo... Zjutraj imam še ravno toliko časa, da vame vržem zajtrk.. Saj potem spi, ampak ob 11h pa res ne morem delat teh vaj in ŠELE POTEM imeti zajtrka - bi verjetno kar umrla od lakote Bom pogledala Hopla, HVALA! Se mi pa zadnje dneve dogaja, da sem tako zelo zaposlena, da nimam časa jesti oz. vase dam nekaj malega in zvečer sploh, ko je na vrsti Anejevo kopanje, pa hranjenje, pa uspavanje, pa na hitro cote obesim ali posodo pomijem in kar naenkrat je ura 20h, jaz pa ugotovim, da sem nazadnje jedla npr. ob 16h (pa še to danes npr. samo 1 banano - imam sadni dan) in tako kot danes sem zdaj FUL LAČNA, ampak sem se zaklela, da ne bom več jedla, ker je po osmi uri (čeravno mi v želodcu pošteno kruli ).. Enostavno bom se morala SPOMNIT, da bom jedla ob pravšnji uri.. Splišni, meni se je tudi zgodil že ta fenomen, da so KG kar stali, potem pa sem se malo pregrešila, pa je šlo dol... Po katerem principu pa je to??? Telo opet v šoku???
|