|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diabetes, part 22
2.12.2004 12:43:14   
Medvedka
Ojla, cukrčke!

Kako lepo!!! :bravo: :bravo: :bravo:

Torej se vendarle dobimo...

Kinokija, malce me moti tistih tvojih 80%... Kaj to čisto pomeni? Vem, da če že pišeš procente, ne moreš ravno napisati 100%, ker lahko vedno pride kaj vmes, je pa razlika, ali misliš, da lahko pride kaj vmes glede službe ali kaj še vem česa, ali pa misliš, da pravzaprav ne more nič podobnega priti vmes in si tistih 80% podala kar tako, iz previdnosti?

Kakorkoli že, torej smo zmenjene za ponedeljek, 6.12. ob 17h v Koloseju, 1. nadstropje, levo...
Pridemo torej vse - Katja, Alja, Ajsha, Medvedka in Kinokija (80%)...

Pa prosim, da se ne bi slučajno v ponedeljek dopoldan kaj premislile, ker potem jaz ne bom nič vedela in vas bom čakala tam kot ena mona... ;) :zmeden2:

:rozica: :rozica: :rozica: Ostanite v cvetju! :rozica: :rozica: :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Diabetes, part 22
2.12.2004 13:26:26   
Kinokija
;) 80 % pomeni, da imam v službi sestanek o napredovanju ob 16h, pa ne morem 100% zatrditi, da bo končano v 5 minutah oz. če ne bo težav pri usklajevanju mnenj, bo hitro, če pa bodo neprijetni pogoji, pa utegne trajati.
Kapiš?;)

Do pol ure zamude bi še šlo, ampak pozneje pa bom videla.

Aja, prinesi poročno slikco :bravo::bravo:

Se vidimo, čauuu.

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Diabetes, part 22
3.12.2004 17:48:23   
Katja*
Ojla!

Tudi jaz pridem par minut čez 17. Imam namreč nek seminar, pa ne vem, če mi bo ratalo prej iti, pa še ene pol ure rabim do Ljubljane...
Ampak se že veselim!!

Lep vikend!

Katja

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Diabetes, part 22
5.12.2004 11:42:27   
Medvedka
Ojla!

Škoda, da se nismo kaj prej malce bolj natančno dogovorile.
Ker mislim, da boste vsaj tiste, ki imate službe, RR gledale najbrž šele jutri, se zdaj skoraj ne moremo več meniti, da bi se dobile kaj pozneje...

Torej bo najbolje, da se dobimo ob 17h - tiste, ki nam uspe, zamudnice pa dobrodošle z zamudo. Saj eno uro bomo pa ziher tam sedele...

Skratka, upam, da se jutri vidi vseh nas pet!

Pa srečno!

Medvedka

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Diabetes, part 22
7.12.2004 12:38:29   
Kinokija
Kako je bilo????? Jaz sem bila v službi do 18h, domov sem pa prišla tooooooooooooooooooooooolk utrujena:zaspan:, da sem se šele po opozorilu moža spomnila na naš sestanek. Imam neke vrste gripo al kaj, lih tolk me grabi, da ni za bolniško.

Ste se kaj slikale?
Ima Medi velk trebuh?
Je Lucija lepotica, Mark lepotec? Alja, kak je Hb? Se vedno drzim pesti.....:bravo::bravo::bravo::bravo:

LP K::kava::zaspan:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.