Diabetes, part 22 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Medvedka -> Diabetes, part 22 (2.12.2004 12:43:14)

Ojla, cukrčke!

Kako lepo!!! :bravo: :bravo: :bravo:

Torej se vendarle dobimo...

Kinokija, malce me moti tistih tvojih 80%... Kaj to čisto pomeni? Vem, da če že pišeš procente, ne moreš ravno napisati 100%, ker lahko vedno pride kaj vmes, je pa razlika, ali misliš, da lahko pride kaj vmes glede službe ali kaj še vem česa, ali pa misliš, da pravzaprav ne more nič podobnega priti vmes in si tistih 80% podala kar tako, iz previdnosti?

Kakorkoli že, torej smo zmenjene za ponedeljek, 6.12. ob 17h v Koloseju, 1. nadstropje, levo...
Pridemo torej vse - Katja, Alja, Ajsha, Medvedka in Kinokija (80%)...

Pa prosim, da se ne bi slučajno v ponedeljek dopoldan kaj premislile, ker potem jaz ne bom nič vedela in vas bom čakala tam kot ena mona... ;) :zmeden2:

:rozica: :rozica: :rozica: Ostanite v cvetju! :rozica: :rozica: :rozica:

Kinokija -> Diabetes, part 22 (2.12.2004 13:26:26)

;) 80 % pomeni, da imam v službi sestanek o napredovanju ob 16h, pa ne morem 100% zatrditi, da bo končano v 5 minutah oz. če ne bo težav pri usklajevanju mnenj, bo hitro, če pa bodo neprijetni pogoji, pa utegne trajati.
Kapiš?;)

Do pol ure zamude bi še šlo, ampak pozneje pa bom videla.

Aja, prinesi poročno slikco :bravo::bravo:

Se vidimo, čauuu.

Katja* -> Diabetes, part 22 (3.12.2004 17:48:23)

Ojla!

Tudi jaz pridem par minut čez 17. Imam namreč nek seminar, pa ne vem, če mi bo ratalo prej iti, pa še ene pol ure rabim do Ljubljane...
Ampak se že veselim!!

Lep vikend!

Katja

Medvedka -> Diabetes, part 22 (5.12.2004 11:42:27)

Ojla!

Škoda, da se nismo kaj prej malce bolj natančno dogovorile.
Ker mislim, da boste vsaj tiste, ki imate službe, RR gledale najbrž šele jutri, se zdaj skoraj ne moremo več meniti, da bi se dobile kaj pozneje...

Torej bo najbolje, da se dobimo ob 17h - tiste, ki nam uspe, zamudnice pa dobrodošle z zamudo. Saj eno uro bomo pa ziher tam sedele...

Skratka, upam, da se jutri vidi vseh nas pet!

Pa srečno!

Medvedka

Kinokija -> Diabetes, part 22 (7.12.2004 12:38:29)

Kako je bilo????? Jaz sem bila v službi do 18h, domov sem pa prišla tooooooooooooooooooooooolk utrujena:zaspan:, da sem se šele po opozorilu moža spomnila na naš sestanek. Imam neke vrste gripo al kaj, lih tolk me grabi, da ni za bolniško.

Ste se kaj slikale?
Ima Medi velk trebuh?
Je Lucija lepotica, Mark lepotec? Alja, kak je Hb? Se vedno drzim pesti.....:bravo::bravo::bravo::bravo:

LP K::kava::zaspan:

Stran: [1]