|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diabetes-part 11
21.9.2004 9:36:24   
Medvedka
Ojla, cukrčke!

Kva smo se polenile... :( :( :(

Verjetno je za to, da nismo napisale niti dveh strani na jubilejnem, desetem pisanju, še najbolj kriva Kinokija, katera, se mi zdi da, prispeva k temu našemu pisanju največ... ;)

Torej, Kinokija, očitno imaš preveč dela (ali užitkov) ob zadnjih pripravah na Veliki dan, pa si nas za nekaj časa odmislila...
Kakorkoli že, želim ti, da ti ta teden kar najlepše mine v pripravah, sobota pa naj bo sanjska!
Pa še meni zrihtaj vreme, prosim...
Aja, pa še to - kako si se potem odločila glede priimkov?
In pa še to - ja, imela bom šopek, sicer sem naročila bolj majhnega, iz vrtnic, ker so mi vrtnice najlepše rožice. :rozica:

Alja, zdaj se moraš najbrž tudi ti malce intenzivneje pripravljati na zagovor - upam, da najdeš ob službi še dosti časa. Kakorkoli že, držim pesti zate v petek! Pa tudi prej za cukre!

Katja, kako kaj služba in družinsko življenje? Najbrž si precej zasedena, a ne... Hvala, da si mi povedala, kako je s šolo za starše - bova premislila, kam naj greva.

Ajsha, ti pa še naprej uživaj ob mali Luciji in dragemu. Oba sta najbrž kar pridna, a ne? ;)

Pa še jaz...
Jutri (sreda) grem v porodnišnico na PDC. Mi gre kar malce na živce, ker niti približno ne maram bolnic in že vedenje o tem, da bom za pol dneva hospitalizirana mi najeda... Pravijo pa sicer, da je ta varianta boljša oziroma lažja kot pa čakanje po čakalnicah... No, bomo videli. Sicer pa je zopet važno edino to, da bo z nama vse v redu.
Da vam še nekaj priznam... Čeprav nimam prav nobenih skrbi in priprav glede poroke in tega, priznam, da se mi zdi, da vseeno postajam nekoliko napeta... ;)
Sicer pa malce živčnosti najbrž mora biti, a ne? Če ti za neko stvar namreč ni ravno vseeno (pravzaprav mi veliko pomeni), je najbrž čisto logično, da si zaradi nje malce živčen, a je tako?

Skratka, uživajte kar se da, pa dobre cukre!

Medvedki
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Diabetes-part 11
21.9.2004 10:06:26   
Kinokija
Jaz polenila? Niti slučajno, samo dela mam za kozlat, cajta pa nič.

Trenutno sem čist v depri, ker bo v soboto slabo vreme :((:((:((

Ta vikend sem imela dekliščino, so se me punce mal privoščile, danes častim za sodelavke, v glavnem, vsak dan je pestro 8)8)

kaj več na RR bom po poroki, sedaj vsem zaželim lepe cukre, sonca v srcih, pridne otroke, Alji uspešen zagovor, 25.9. pa držitev pesti za naju z medvedko, da se bova imele lepo.

:miska::miska::love::love::love:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Diabetes-part 11
21.9.2004 10:07:22   
Kinokija
Aja, priimek, samo moževega. pač, da bom nekaj ekstra s samo enim priimkom.:bravo:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Diabetes-part 11
22.9.2004 22:52:42   
Katja*
Se opravičujem, ampak res me caj paše!
Medvedka in Kinokija, želim vama zares lep lep in srečen dan! Ne glede na vreme bo nepozaben! Uživajta in pocrkljajta se!
Se slišimo po medenih tednih...

Vsem ostalim pa lepe pozdrave!

Katja

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Diabetes-part 11
24.9.2004 11:57:00   
Medvedka
Ojla, babe!

NO, jaz se vam oglašam kar zdaj, ker nimam česa bolj pametnega početi... Sem itak morala odpreti računalnik, da si sprintam dnevnik za črpalko, ker ga mi je zmanjkalo, če pa že odprem računalnik, pa mislim, da se pravzaprav vedno priključim še na internet in RR.

Danes je tudi že Alja postala gospa z diplomo, tako da ji od vsega srca čestitam! Kajne, Alja...
Zdaj pa naj gre res zares, torej cukri, pa :sloncek: :sloncek: :sloncek: v postelji, potem pa :modri:!!!

Kinokija, predvidevam, da te danes sicer ne bo na RR, pa vseeno ti želim miren dan in mirno noč, jutri pa vse najlepše... Vreme bo menda vsaj suho...

Ajsha, a ti ne da družina nič časa za RR? Sicer pa, samo da se imate lepo...

Katja, med vikendom si pa le privošči...

JAz sem bila včeraj na PDC in mi je šla ta poldnevna hospitalizacija očitno res na živce - sem imela ob prihodu pritiska 150/80, cuker pa mi je po zajtrku zrasel na 13,9 kar se mi v tej nosečnosti po mojem še ni zgodilo! Sem se nafilala z insulinom, potem sem šla hodit še po stopnicah iz pritličja v 4.nadstropje itd. Sestro sem prosila, da mi je še dvakrat izmerila pritisk, ker sem se bala, da mi bodo kaj zatežili. No, drugič sem ga imela 140/80, ob 14h ko sem prišla od Sketljeve, pa lepih 125/80! Torej je dokazano, da meni hospitalizacije škodijo! In če hočejo dobro otročičku in meni, me ne bodo gnjavili s kakšnimi sprejetji nevemkoliko pred rokom... Tomažičeva me je spet hotela naročiti na PDC, pa sem jo prosila, če se me usmili in me da raje v ambulanto. Se je smejala, potem pa rekla, da naj mi bo in me je naročila 12.10. ob 8h.
Kakorkoli že, Sketljeva je rekla, da je vse OK in, ne boste verjele, ženska je bila ful dobre volje, jaz sem se pa nekaj hecala (po mojem sem bila tako živčna, da sem se s tem motala ven) in je rekla Tomažičevi, da se ji zdi, da se gospa "Medvedka" pri vsem tem kar zabava... Pa je rekla Tomažičeva, da hvalabogu, da pa verjame, da nimam zaradi tega nič manj skrbi kot druge...
Glede tega se pa zagotovo ni zmotila - namreč tudi če je bilo videti kako drugače, sem ena izmed tistih, ki se ful sekirajo. Je pa res, da morda tega zmeraj ne pokažem ali pa celo to povem le tistim, ki so mi bližje...

Kakorkoli že, imejte se lepo, pa držite pesti jutri za naju s Kinokijo, da bo vreme vsaj približno zdržalo...

Medvedki

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Diabetes-part 11
24.9.2004 18:52:47   
Ajsha
Živjo, cukrčke!

Madonca - grem mal na morje (14 dni) pa se toooolk vmes zgodi, da ne vem, kje naj začnem čestitat....

Skratka - gospa Medvedka - čestitam ti za skokec v zakon - na način, ki je tudi meni simpatičen. (By the way, Alja, sem poročena in imam 2 priimka). Upam, da bo vreme res zdržalo, tako da bosta obe s Kinokijo imeli prekrasen dan - vendar kot vem, bi morala za popolno srečo tudi deževati.... (za Gorenjce je seveda popolna sreča veliko denarja, za ostale pa tudi otročiči ;) Pa uspešno prestan PDC - jaz tudi nisem marala PDC-ja v zgodnji nosečnosti, ampak tam pri 32. tednu pa prav pride.
In še nekaj - materinske šole v Lj ni treba plačati, treba pa je plačati prisotnost atija pri porodu. Midva sva na predavanja hodila v mojem 7. mesecu, pa je bilo okej, sicer tudi kasneje ni problemov, ampak boš videla, kako ti bo vse skupaj šlo.

Alja, gospa z diplomo - tudi čestitke - sedaj pa brž po lestvici navzgor izpod jarma tečnih šefov :)

Kinokija - z eno besedo - SREČNO pot med Gorenjce :) Če sem čisto iskrena - meni ni prav nič hudega, važno da smo jih zvlekle iz njihovega rodnega okolja - to je pomemben faktor :)

Skratka, drage cukrčke, seja imam več časa in komaj čakam, da se srečamo. Moram pa povedat da je bilo na morju res super in da se je tudi Lucija odlično počutila - pa zelo napredovala!

Skratka, pridne bodite pa fino se imejte!!!

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?