Medvedka -> Diabetes-part 11 (24.9.2004 11:57:00)
|
Ojla, babe! NO, jaz se vam oglašam kar zdaj, ker nimam česa bolj pametnega početi... Sem itak morala odpreti računalnik, da si sprintam dnevnik za črpalko, ker ga mi je zmanjkalo, če pa že odprem računalnik, pa mislim, da se pravzaprav vedno priključim še na internet in RR. Danes je tudi že Alja postala gospa z diplomo, tako da ji od vsega srca čestitam! Kajne, Alja... Zdaj pa naj gre res zares, torej cukri, pa :sloncek: :sloncek: :sloncek: v postelji, potem pa :modri:!!! Kinokija, predvidevam, da te danes sicer ne bo na RR, pa vseeno ti želim miren dan in mirno noč, jutri pa vse najlepše... Vreme bo menda vsaj suho... Ajsha, a ti ne da družina nič časa za RR? Sicer pa, samo da se imate lepo... Katja, med vikendom si pa le privošči... JAz sem bila včeraj na PDC in mi je šla ta poldnevna hospitalizacija očitno res na živce - sem imela ob prihodu pritiska 150/80, cuker pa mi je po zajtrku zrasel na 13,9 kar se mi v tej nosečnosti po mojem še ni zgodilo! Sem se nafilala z insulinom, potem sem šla hodit še po stopnicah iz pritličja v 4.nadstropje itd. Sestro sem prosila, da mi je še dvakrat izmerila pritisk, ker sem se bala, da mi bodo kaj zatežili. No, drugič sem ga imela 140/80, ob 14h ko sem prišla od Sketljeve, pa lepih 125/80! Torej je dokazano, da meni hospitalizacije škodijo! In če hočejo dobro otročičku in meni, me ne bodo gnjavili s kakšnimi sprejetji nevemkoliko pred rokom... Tomažičeva me je spet hotela naročiti na PDC, pa sem jo prosila, če se me usmili in me da raje v ambulanto. Se je smejala, potem pa rekla, da naj mi bo in me je naročila 12.10. ob 8h. Kakorkoli že, Sketljeva je rekla, da je vse OK in, ne boste verjele, ženska je bila ful dobre volje, jaz sem se pa nekaj hecala (po mojem sem bila tako živčna, da sem se s tem motala ven) in je rekla Tomažičevi, da se ji zdi, da se gospa "Medvedka" pri vsem tem kar zabava... Pa je rekla Tomažičeva, da hvalabogu, da pa verjame, da nimam zaradi tega nič manj skrbi kot druge... Glede tega se pa zagotovo ni zmotila - namreč tudi če je bilo videti kako drugače, sem ena izmed tistih, ki se ful sekirajo. Je pa res, da morda tega zmeraj ne pokažem ali pa celo to povem le tistim, ki so mi bližje... Kakorkoli že, imejte se lepo, pa držite pesti jutri za naju s Kinokijo, da bo vreme vsaj približno zdržalo... Medvedki
|
|
|
|