|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Detajli v kuhinji
10.9.2008 11:33:29   
gg
Ker na novo opremljamo kuhinjo, nabiram ideje in me zanimajo "malenkosti v kuhinji, zaradi katerih vam je življenje mnogo lažje user posted image " (ali pa bi si jih želeli imeti).

Kot npr:
- kuhinjski "otok" (Kaj gor - kuhalnik? Samo pult? Lijak?)
- pipa, ki se da izvleči in ima "tuš"
- predali pod kuhinjskimi omaricami(v coklu)
- oblika lijaka (okrogel, kvadraten, kotni, dvojni?)
- pečica v nivoju pasu, ne pod kuhalnikom
- ...

Karkoli, kar vam je olepšalo življenje v kuhinji (ali pa so se izkazale za slabo odločitev).
Hvala za ideje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Detajli v kuhinji
10.9.2008 11:41:11   
Anonimen
Čim bližje vse, čim bolj prazen pult, čim bolj simpl omarce brez raznoraznih rež....

Če bi imela prostor, bi imela otok, gor lijak z pipo izvlečno itak.
Napo z čim manj režami, ker je to beda za pucat.
Pečico s samočistilno funkcijo.
Lijak mam sedaj mat, ki se super čisti, če bi mela možnost bi imela vse kerock.
Aparate aluminij ne inox ker se lažje čisti.
V predalih preklade.
Lučke pod visečimi omaricami so super.
Več ali manj sam predale.
ipd.

(odgovor članu gg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2008 11:43:21   
honey
Kuhinjskega otoka nimam, ker mi nekako ni všeč. Imam pa pipo, ki ima izvlečni tuš in je ne zamenjam za nobeno stvar. Je res super zadeva. Npr. če pomivam kakšen lonec, originalni pekač iz pečice, menjam vodo v akvariju... vsakič pomislim, da še dobro, da imam tako pipo user posted image

Predalov v coklu nimam, ker imamo dovolj veliko kuhinjo in je že tako dovolj prostora. Pečico imam v moji višini, mikrovalovko imam pa nad njo. Pa je tudi zelo fino. Nekje sem pa celo videla, da so imeli tudi pomivalni stroj v višini pasu, kar je sicer zelo zanimivo, samo pri nas neizvedljivo.

Korito imam enojno oz. poleg tega večjega korita imam še tistega malega z odcejalnikom, za oprat kakšno sadje ali kaj manjšega. Imam pa čez odcejalno površino stekleno pomično desko, ki mi je enkratna, ker jo samo operem in postavim nazaj. Pa zelo praktičen pripomoček in predvsem estetski se mi zdi posodica za detergent za ročno pomivanje posode. Ker mi gre na živce, da bi mi tista plastenka stala na koritu oz. da bi jo vsakič, ko hočem pomiti kozarec (če že ne dam v stroj), jemati detergent iz omare in ga pospravljati nazaj.

Ja, pa omaro pod koritom, kjer imamo smeti, imam možnost odpiranja z nogo, kar je zelo praktično, če imam npr. umazane roke in hočem nekaj vreči v smeti. Pa v tej isti omari imamo 4 smetnjake za ločevanje odpadkov. Zelo praktično.

Ja, pa itak imam kuhinjo samo na predale, razen dveh visokih omar, kjer imam police. Pa eno od teh omar imam izključno za vse moje aparate - kuhinjske pripomočke, da nimam ene stvari na pultu.

< Sporočilo je popravil honey -- 10.9.2008 11:44:49 >

(odgovor članu gg)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2008 12:20:06   
Anonimen
Jaz v svoji kuhinji ne bi mogla brez te pipe na izvlek, lijaka z odcejevalnikom in pa če bi še enkrat snovala svojo kuhinjo, bi imela več pulta med lijakom in štedilnikom ... sedaj ga imam enih 40cm, ker se pač drugače ni dalo. Aja pa fino je imet en malo večji del delavne površine v enem kosu, ker potem komot lahko valjaš testo pa to. Pa meni je fino, ker imam vse te velike žlice, vilice, prijemalkr, tlačilko za krompir in to obešeno na steni in mi ni treba vsake stvari posebaj iskat po predalu.

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
10.9.2008 12:30:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2008 15:15:35   
2 Sraki
Jaz pa nikoli ne bi več zamenjala mojega pomivalnega stroja, ki je namontiran cca 25-30 cm nad tlemi in mi je tako vsak dan prihranjenjo poklekovanje ali ukrivljena drža. Pečico pa imam namontirano tik nad njim, je še vedno dovolj nizko, da imam vse pod nadzorom. Aja pečica, da si lažje predstavljaš pride namontirana tako 20-25 cm nad pultom. Pod pomivalnim strojem pa je še en majhen predal, kamor lahko pospravim večino pekačev.

< Sporočilo je popravil 2 Sraki -- 10.9.2008 15:18:25 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2008 20:17:03   
kawasakica
jaz pa si ful želim štedilnik na otoku in so mi priporočali, da si naj predvidim stekleno ploščo, ki jo pri pečenju namestiš, da ti maščoba ne šprica po tleh. user posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2008 21:56:04   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: gg

Ker na novo opremljamo kuhinjo, nabiram ideje in me zanimajo "malenkosti v kuhinji, zaradi katerih vam je življenje mnogo lažje user posted image " (ali pa bi si jih želeli imeti).

Kot npr:
- kuhinjski "otok" (Kaj gor - kuhalnik? Samo pult? Lijak?) kuhalnik in še to tako obrnjen, da vidim prostor, ko kuham
- pipa, ki se da izvleči in ima "tuš" - ni šans. navadna
- predali pod kuhinjskimi omaricami(v coklu) - brezveze, če imaš  shrambo. samo več dinačkov plačaš
- oblika lijaka (okrogel, kvadraten, kotni, dvojni?) - kvadraten, dvojni ni šans. Dvojno pucanje user posted image
- pečica v nivoju pasu, ne pod kuhalnikom - pečica v nivoju prsi, s ene rabiš prigibat
- ...

Karkoli, kar vam je olepšalo življenje v kuhinji (ali pa so se izkazale za slabo odločitev).
Hvala za ideje!

+ izvlečne omare.
+ rolo (skriješ noter MV, aparat za kavo, štekerje.....)
+ izvlečna "shramba"

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu gg)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2008 23:21:55   
gg
Super steuser posted image ! Kar nekaj idej sem takoj "posvojila" (otok in na njem indukcijska, izvlečna pipa, omara-rolo za VSE kuhinjske pripomočke, samo predali, gladke frontne plošče, dvignjena pečica IN pomivalni, 4 koši za smeti, velik pult, lučke pod omaricami etc.).

Kawasakica, kakšno stekleno ploščo misliš? Si ne predstavljam...
Paštetka, kaj misliš z "izvlečna shramba"?
2 sraki, a je bilo kaj problema z nosilnostjo omare za oba precej težka elementa (stroj in pečica)? Imaš slučajno kakšno fotko?

Še enkrat hvala vsem in če se še kdo kaj spomni, bom zelo vesela!

(odgovor članu gg)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2008 6:55:01   
Pauline
Še moja ideja....na steni, nad pultom obvezno steklo namesto ploščic.....lažje za čistit.user posted image

Jeziti se, pomeni kaznovati sebe za neumnosti drugih.

(odgovor članu gg)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2008 7:05:10   
Paštetka
ena taka ozka omara je, ki se izvleče in so noter predalčki mrežasti, kamor zelo elegantno shranjuješ živila in so hitro dostopna.   

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.9.2008 7:22:03   
Putka
Super se obnese:
- kerrock
- indukcija
- ful močna napa
- pečica na višini
- visoka izvlečna omara za hrano, kjer je vse not zmetanouser posted image
- stojala za krožnike iz Ikeje
- velike keramične ploščice za pultom, se samo obrišejo z vlažno krpo
- pult globine 70 cm in višine 88 cm
- kvadratno korito je fajn, ampak naš je oglat in se v kotih hitro nabira svinjarija, potrebno dnevno čiščenjeuser posted image , je pa ogromno, glboko 25 cm in gre komot ta največji pisker not
- dobra svetloba (lučke še iščemo podpultne, kje kakšna ideja?)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.9.2008 18:09:31   
Dadi
- predali pod kuhinjskimi omaricami(v coklu)

Tega pa sigurno ne bom imela v kuhinji..mi gre že zdej na živce.user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.9.2008 21:28:34   
Eca
Še moje izkušnje:

- polotočna/otočna kuhinja (ja, če imaš prostor), jaz jo bom imela sedaj v hiši in na njej bo lijak, steklokeramična plošča in delovni pult
- indukcija - obvezno
- pečica v višini prsi - lažje spucaš
- pomivalni stroj - (širine 60, pa vsaj en srednji cenovni razred) obvezno
- izvlečna pipa - sama je nimam, sem si jo želela, pa so mi vsi vodovodarji odsvetovali, ker so bojda pokvarljive. Ima jo tudi moja mama (po mojem nasvetu) in celo se je res nekajkrat pokvarilauser posted image
- predali v coklu - ja, če nimaš velike kuhinje (jaz sem imela in je bilo uporabno)
- vsi spodnji elementi izvlečni
- dobra napa obvezno (filter gre v pomivalca)
- koritio: meni je všeč okroglo, mat varianta - to sem imela, v novi hiši bo belo keramika ali nekaj temu podobnega v kvadratni obliki, brez odcejalnika
- vsi električni aparati - pečica, hladilnik, napa....alu izgled, nobenega inoxa
- izvelčni element za ločeno zbiranje smeti, element naj bo poleg pomivalca
- pomivalec integriran, da ti otroci ne nastistkajo kakšnega programa
- veliko vtičnic, lahko so skrite v kakšnem predalniku
- poleg električne plošče naj bo kakšen element širine 30cm ali manj, izvlečen za steklenice kot so olje, kis,......
- barva kuhinje pa ne preveč živa.....jaz se divjih barv hitro naveličam.

No, toliko sem se spomnila.....

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?