honey -> RE: Detajli v kuhinji (10.9.2008 11:43:21)
|
Kuhinjskega otoka nimam, ker mi nekako ni všeč. Imam pa pipo, ki ima izvlečni tuš in je ne zamenjam za nobeno stvar. Je res super zadeva. Npr. če pomivam kakšen lonec, originalni pekač iz pečice, menjam vodo v akvariju... vsakič pomislim, da še dobro, da imam tako pipo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Predalov v coklu nimam, ker imamo dovolj veliko kuhinjo in je že tako dovolj prostora. Pečico imam v moji višini, mikrovalovko imam pa nad njo. Pa je tudi zelo fino. Nekje sem pa celo videla, da so imeli tudi pomivalni stroj v višini pasu, kar je sicer zelo zanimivo, samo pri nas neizvedljivo. Korito imam enojno oz. poleg tega večjega korita imam še tistega malega z odcejalnikom, za oprat kakšno sadje ali kaj manjšega. Imam pa čez odcejalno površino stekleno pomično desko, ki mi je enkratna, ker jo samo operem in postavim nazaj. Pa zelo praktičen pripomoček in predvsem estetski se mi zdi posodica za detergent za ročno pomivanje posode. Ker mi gre na živce, da bi mi tista plastenka stala na koritu oz. da bi jo vsakič, ko hočem pomiti kozarec (če že ne dam v stroj), jemati detergent iz omare in ga pospravljati nazaj. Ja, pa omaro pod koritom, kjer imamo smeti, imam možnost odpiranja z nogo, kar je zelo praktično, če imam npr. umazane roke in hočem nekaj vreči v smeti. Pa v tej isti omari imamo 4 smetnjake za ločevanje odpadkov. Zelo praktično. Ja, pa itak imam kuhinjo samo na predale, razen dveh visokih omar, kjer imam police. Pa eno od teh omar imam izključno za vse moje aparate - kuhinjske pripomočke, da nimam ene stvari na pultu.
|
|
|
|