|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Depresija ???
26.1.2005 14:33:37   
bambi
:(:(:( jaz ne vem več kaj je z menoj.... Ni mi za nič, totalno sem brez volje, daje me depresija in sploh ne vem zakaj. In to že par dni, zdaj ko se mi približuje O in ko bi morala najbolj :sloncek::sloncek::sloncek: se meni sploh ne da.... :((:((:(( V teh dneh po M sva samo 2x :sloncek::sloncek: in se prav bojim kaj bo....
Enostavno mi ni.....
Kaj mi predlagate ve???? Kaj naj naredim???? Jaz ne vem, če ne bom vsako večer spila kakšen kozarček rdečega vinčeka, pa bo kaj bo....
Pa karkoli naredim in čemurkoli se posvetim, nič me ne spravi v dobro voljo :(:(

LP Bambi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Depresija ???
26.1.2005 14:37:27   
petja
Bambi, te čist štekam glede te depresije. Jaz že od nedelje naprej vsak dan :((:(( in cel dan sem :(. Baje je bil v ponedeljek najbolj depresiven dan po nevemkoliko letih (je bilo po TV, da je to znanstveno dokazano).

V glavnem, če ti ni do :sloncek:, potem pa ne! Svet se ne bo podrl zaradi tega, ti najprej sebe v red spravi, potem pa dajta z dragim :sloncek:.

Ena :rozica: za boljšo voljo.

petja

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Depresija ???
26.1.2005 14:40:31   
lucika
ojej, jaz sem na istem.
grozni dan je danes!!!!!!!!
sem dobila ono sluzbo, javna dela. lahko zacnem. ampak.......
toliko, kot bo ta sluzba placana vec od denarne pomoci, toliko so mi ravno danes zvisali najemnino. 30 jurckov. evo in sem na nuli, le delat bom hodla. za k* zdravje. eto, pa res nisem z nicemer zadovoljna. on, crn ponedeljek je prisu dons do mene, sem ocitno malo zamujena.

me je vrglo s tira, da verjetno cel mesec ne boma:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:; sploh pa v tem trenutku ne vem vec, ce si sploh zelim:duda: nudit tako k* življenje. se borimo vsak dan sproti, ko pa posije kaksen zarek, se pa najde kdo, ki te spravi nazaj v temo.

hm, jaz tud razmisljam o kozarcku. konkretnemu. namest kurjave in hrane. pol bom pa dobla vse. subvencijo za stanovanje, elektriko, vse... sam spit je treba nekaj ,ja.

eh, grem rajs kuhat. baj baj

bambi, na::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, saj minejo taki dnevi. ko pa so, pa tud pomaga da malo druge zagnjavima, ne???

lp

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Depresija ???
26.1.2005 14:44:46   
anajmad
Punce, luna je.Zato ste takšne.Name luna zelo pozitivno vpliva,čeprav se okoli dogajajo slabe stvari,zmeraj kakšno dobro ven ptegnem.Nič depresije,dejte no MALO BOLJŠE VOLJE:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.Boste vidle,kako boste z lahkoto:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in rezultat bo kmalu viden:modri::roza::modri:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Depresija ???
26.1.2005 14:47:58   
A & T
Bambi,

pojdi k prijateljici, na masazo, oz. nekam, kjer se dobro pocutis, mogoce ti bo to odgnalo slabo voljo.

Razumem te, tudi jaz sem vcasih take volje, da se oblecem v pizamo, vlezem na kavc in se ne premaknem, edino do hladilnika in nazaj, potem pa sem spet slabe volje, ker so se nabrali kilogrami. Jaz sovrazim zimo in sem pozimi velikokrat slabe volje, sem pa zato toliko bolj vesela, ko je lepo vreme, soncek, ki mi vliva pozitivno energijo.

Verjetno tudi vcerajsnja polna luna in najdepresivnejsi dan vplivati nate, sem pa sigurna, da bos ti nasla vsaj en razlog za ponovno dobro voljo.

Ce mislis, da ti bo kozarcek vincka povrnil zeljo do :sloncek:, potem ga kar zvrni, lahko tudi dva, da bo sigurno.

Cao :kuza:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Depresija ???
26.1.2005 15:17:02   
baguSka
Bambi nisi edina! Res ne! Občutk mam da smo zadnje dni vse take.. Jst tud včeri sploh nism vedla kaj nej sama s sabo in sploh nism vedla kaj nej nardim, sej sm se čist vsak trenutk kontrolirala, da nism izbruhnila v jok. Še ne RR se mi ni dal viset in sm bla zlo presenečena nad sabo. No potem me je ena prijazna punca tuki gor mau dvignla in še svojga lubija sm slišala in če ne druzga mi vsaj na jok ni šlo več. Ampak res ne razumem, kako sem lahko iz trenutka v trenutk drugačna. Kako se mi lahko tko hitro spreminja razpoloženje. Zdej ne vem kakšna bom čez 1 minuto! Taki dnevi so in vedno bojo. Na žalost! Ob takih dnevih meni ne pomaga skoraj nič, le čakam lahko kdaj se bo moj razpoloženje izvoliu spet spremenit na bolje. In zavedam se da bo bolje, tko da me to drži pokonci! Ob takih dnevih si moramo prvoščt kar nas je volja, zato če tebi paše kozarček ga kar zvrni! Mormo se mau razvajat, da take dneve prebrodimo..:)

Uglavnem, tud tebi želim, da bi mela čimmanj takih
dnevov in da če že so, da čimprej grejo!:sloncek:

In glih tko vsem ostalim puncam, da bi bli vaši dnevi s sončkom obsijani in čimbolj nasmejani!:):rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Depresija ???
26.1.2005 15:31:02   
NENAJANI
Ti predlagam, da če ne bo hitro milnilo psihiatra. To ni nič sramotnega, jaz sem tudi bila. Ko smo se trudili zanositi, sem postala grozno depresivna, ker ni ratalo. Sem dobila antideprsive in čez tri mesece zanosila. Antidepresive sem jedla samo dva meseca in bilo mi je boljše. Tabletke povečajo tudi spolni apetit. Mi smo se takrat :sloncek: čisto vsak dan. Pred tabletami pa nič, ker mi ni bilo še do cartanja ne!
Moj predlog! Vso srečo!:rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Depresija ???
26.1.2005 15:37:16   
Anitka
Hoj BAMBI!

Ne sramuj se svojih občutkov, ki so čisto normalni in gremo vse po vrsti skozi to. To je človeška lastnost in verjamem, da bo že jutri bolje. Skušaj se spočiti, pripravi si kako dobro kopel, prepusti se masaži, pokliči kako prijateljico in malce počvekajta. Pa nikar se ne obremenjuj s :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Vojački preživijo nekaj dni in sploh ni nuja hopacupanje vsak dan ali vsak drug dan. Mislim, da ni potrebna nobena kemija, še manj antidepresivi. Punca tukaj smo, s tabo in zate. Če nas rabiš kar pokliči ali izpovej svojo dušo preko sporočila.

Pa srečno!

Anitka:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Depresija ???
26.1.2005 15:46:12   
Anitka
Ja pa kar privošči si kak kozarček.;)

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Depresija ???
26.1.2005 15:56:22   
Anonimen
Draga Bambi,

nisi edina, ki je v teh dnevih depresivna.Jaz se ti kar pridružujem.Komaj se odvlečem v službo in kar naprej iščem nekaj, da se lahko pritožujem in se nasplošno blazno tečna:(.Še sama sebi grem na živce.Mora bit nekaj v zvezi z vremenom, ker ko posije sonček sem kar naenkrat boljše volje:).in tudi zdi se mi, da me kar naprej boli glava.Zoprna zadeva.
Ampak za dežjem vedno posije sonce in to pomeni, da lahko gre samo še na boljše:rozica:.

Pošiljam ti šopek :rozica::rozica::rozica: in paket:darilo: z lepšimi mislimi in dobro voljo.

Radi se imejte,Srček

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Depresija ???
26.1.2005 15:58:13   
pikica05
Privošči si kak kozarček, če te to razvedri.:bravo: Ne pa, da boš še bolj potrta.:(;)

Meni se to tudi dogaja, pa me moj dragi začne žgečkat:bravo:, da se takoj začnem režat.

lp-pikica05

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Depresija ???
26.1.2005 15:59:18   
bambi
Hvala vam vsem drage moje, vsaki eno :rozica:

Grem počasi domov oz. sem se odločila da grem malo po trgovinah in si kupim kaj lepega, to me vedno spravi v boljšo voljo :bravo::bravo::bravo:

Lep dan vsem
pa pa

Bambi

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Depresija ???
26.1.2005 16:04:09   
cmokec
Bambi, jaz si pa mislim, da je sedaj vse prišlo za teboj. Ne mislim, zadnje menstruacije, ampak vs, kar se ti je dogodilo v letu in pol. Imela si enostavno toliko žalostnih trenutkov, da si ti je enostavno nabralo in v tem momentu ne moreš več.

Po moje si vidva malo odpočita. ne mislim, da grsta v savno ali smučat, ampak se spočita od seksa, od napetosti in pričakovanja. Za mesec ali dva. Tvoje telo se je pobralo, v duši imaš pa še žalost in praznino. Nov dojenček ti ne bo nadomestil angelča, ampak bo sam zaradi sebe. zato se najprej malo spočij in razvedri.

Antidepresive ti tudi jaz ne priporočam, ker točno veš, kaj moraš v glavi pospraviti. Nisi sama, me smo tu, da ti pomagamo. Piši.

Vse dobro

cmokec

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Depresija ???
26.1.2005 19:46:26   
Anitka
Oh Bambi kako sem lahko pozabila - nakupovanje to je prava stvar zate!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.