lucika -> Depresija ??? (26.1.2005 14:40:31)
|
ojej, jaz sem na istem. grozni dan je danes!!!!!!!! sem dobila ono sluzbo, javna dela. lahko zacnem. ampak....... toliko, kot bo ta sluzba placana vec od denarne pomoci, toliko so mi ravno danes zvisali najemnino. 30 jurckov. evo in sem na nuli, le delat bom hodla. za k* zdravje. eto, pa res nisem z nicemer zadovoljna. on, crn ponedeljek je prisu dons do mene, sem ocitno malo zamujena. me je vrglo s tira, da verjetno cel mesec ne boma:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:; sploh pa v tem trenutku ne vem vec, ce si sploh zelim:duda: nudit tako k* življenje. se borimo vsak dan sproti, ko pa posije kaksen zarek, se pa najde kdo, ki te spravi nazaj v temo. hm, jaz tud razmisljam o kozarcku. konkretnemu. namest kurjave in hrane. pol bom pa dobla vse. subvencijo za stanovanje, elektriko, vse... sam spit je treba nekaj ,ja. eh, grem rajs kuhat. baj baj bambi, na::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, saj minejo taki dnevi. ko pa so, pa tud pomaga da malo druge zagnjavima, ne??? lp
|
|
|
|