|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Delonvni čas
12.12.2008 13:05:51   
powermax260
Mi lako katera pomaga na koga se lahko obrne partnerka, če njen delovni čas presega vse. Vsak mesec naredi kar nekaj nadur, dela od ponedeljka do nedelje tako, da praktično ni frej niti en dan, pa čeprav dela dnevno po 6 oz 8 ur. Ali ni po zakonu da moraš biti vsak sedmi dan frej? Na koga se sploh lahko obrne? Je pa to privat firma in nimajo ravno posluha za zakone. Hvala vam za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Delonvni čas
12.12.2008 13:08:22   
mafi
jaz bi jim poslal inšpekcijo

(odgovor članu powermax260)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2008 13:11:40   
JaLuca
Inšpektorat za delo!!!!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2008 13:16:37   
powermax260
Kako lahko to izpelje, je lahko anonimna prijava ker se nebi izpostavljala saj ni edina k tako dela. Nobena druga pa ne upa nč rečt, so vse lepo tiho.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2008 13:18:55   
ANITA D.
Je lahko anonimna ampak ponavad izvejo.Priporočam pogovor s šefom,če to ne zaleže,pol pa iskat drugo službo!

Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2008 13:24:15   
powermax260
Tud drugo službo si išče že leto dni pa je v naših koncih zelo težko dobit službo, tako da bi šla na bolje. Kako pa lahko izverjo če podaš anonimno prijavo? S šefom se ne moreš pogovorit ker njemu ni pomemben delavec ampak samo njegov zaslužeg. Sj mogoč bi blo še za potrpet, če bi bila plača solidna ampak za 600 eur bit vsak dan na šihtu je pa noro.

(odgovor članu ANITA D.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2008 13:25:19   
mafi
ali pa se obrnita na svobodni sindikat, kjer pliloži vso dokumentacijo plačilne liste, pogodbo o zaposlitvi (no kjer je vse zarvidno za koliko ur ima pač
pogodbo), če ima kako dokazilo če so ure izplačane na roko......,
razloži svoj problem..... in se dogovorite, da pač ostane anonimno......, zanč je šla glih moja soseda in mi je o tem govorila, no upam da vama bo to kej pomagalao.

lp

(odgovor članu ANITA D.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2008 13:53:55   
dejzi
IZVIRNO SPOROČILO: powermax260

Tud drugo službo si išče že leto dni pa je v naših koncih zelo težko dobit službo, tako da bi šla na bolje............................ Sj mogoč bi blo še za potrpet, če bi bila plača solidna ampak za 600 eur bit vsak dan na šihtu je pa noro.

halo???
7 dni za 600€...ti pa pišeš, da bi rada šla na bolje?
kamorkoli gre je boljš!

da sem jaz na njenem mestu: inšpektorat za delo!!! moje življenje je in ga nisem dolžna 'podarit' drugim.......

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2008 23:01:23   
ely*
tega je žal vedno več, službe pa tudi ne rastejo na vsakem vogalu, po mojem bi se dalo anonimno poklicatuser posted image

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2008 13:13:58   
janca
Če si v privatni službi jo zamenjaj,če ti delovni čas ni pogodu. Kako pa zgleda, da boš delodajalca prijavi na inšpekcijo pol bo pa še naprej delal pri njem. To pa res ne gre. Če ti ni všeč pojdi drugam.

Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2008 15:53:42   
Anja24
IZVIRNO SPOROČILO: janca

Če si v privatni službi jo zamenjaj,če ti delovni čas ni pogodu. Kako pa zgleda, da boš delodajalca prijavi na inšpekcijo pol bo pa še naprej delal pri njem. To pa res ne gre. Če ti ni všeč pojdi drugam.

Točno tako, ja.Pa še tko - če imaš tolk jajc, da nekoga prijaviš, potem jih imej še tolk, da poveš kdo si...ne pa anonimnouser posted image

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.12.2008 19:17:12   
tetka5
zakon o inšpekcijskem nadzoru v svojem 16. členu navaja varovanje poslovne in druge tajnosti ter tajnost vira, kar pomeni da nikakor ne sme izdati tvojega imena in se tudi ne sme razkriti v katerikoli fazi postopka ter se bo upravni postopek smatral za postopek po uradni dolžnosti. tko da za vse, ki govorite o jajcih...tud če maš sto kilska jajca bo tvoja prijava ostala anonimnauser posted image

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.12.2008 14:37:52   
janjja
Pravite: Če ti ne paše pa menjaj službo....
No morda gre to pri vas ampak pri nas enostavno ni služb, razen za kakšno trgovko,.. Imam diplomo pa delam za tehnika in to prav vse dni (recepcija) in kaj si naj?

Služb ni in ni...
Če pa je kje so pa tam že sinovi in hčerke šefov..user posted image

(odgovor članu tetka5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.12.2008 18:48:29   
Nončika
janjja, se podpišem pod tvoj post. služb tudi pri nas ni na pretek. če jo maš, si lahko kar happy.

sploh pa tudi jaz delam z diplomo v žepu na delovnem mestu za tehnika.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?