|
RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam ... 2.4.2010 16:04:38
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Lajči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Lajči IZVIRNO SPOROČILO: enea Lajči hvala za voščila, samo me samo grlo boli, tako da upam, da me AB pozdravi, tudi,če bom delala..... Če imaš pa AB (vsaj mislim, kaj je to, ker tolko nisem zverzirana za tele kratice spletne komunikacije ), je pa priporočljivo, da ostaneš doma. Je podobno, kot če bi hodila z vročino delati, organizem ti pa peša, ker se bori še zaradi napora. Sem bila pa isti bukselj kot ti, pa sem odšla pljučnici na ljubo z vročino čez 38 delat, no ja, vse je šola Glej, da se ti ne zavleče in iz tega ne pridobiš še kaj hujšega. Organizem pač svoje zahteva in ti bo že povedu in te kregu, kaj mu ni prav. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ko smo ravno pri deloholikih: mojemu dedcu se je pred dnevi v službi ena piz.darija zapičila v roko in je kar nadaljeval, čeprav ga je vsak dan bolj bolelo, zdajle je pa postalo resnično nevzdržno in je šel iz službe direkt na urgenco Špelca, tale tvoj dedec je pa ko sama včasih. Pri meni se je podobno zgodilo in sem imela prst že čisto plav, ko je kri bruhala in sem do zadnjega čakala v čast službi. Pha. Nikad više. So me potem sami poslali k dohtarju. Če imaš normalne šefe, ne bodo reskirali, da se človeku zezne zdravje njim na čast. Želim prijetno okrevanje možeku. Ne boš verjela: je šel po operaciji z omrtvičeno roko nazaj na šiht O ja, bo prijetno, ko mu lokalna "spusti" Ne ne, ne bo veselice, počakaj, da mu roka crkne sama od sebe. Pa še kaj drugega. Takrat pa bo veselica. Včasih je potrebno dopustiti, da ljudje dojamemo sami. Spoznanja pač. Ah, tole bo še pestro... Med prazniki Mu je zdravnica rekla, naj vzame Lekadol, ko mu lokalna popusti... buahahaha, ma kaki Lekadol, grem gledat v predal, če imamo kaj močnejšega doma............... Trenutno ima še 3 prste + polovico dlani omrtvičeno, počasi že čuti Lekadol? Za bolečine lahko tudi kaj podarim. Naklofen 100 mg, če rabiš, eno vzameš za cel dan, pa je dobr. Lekadol je ko piš me v r*. Lahko pa poleg Naklofena ali Nalgasina vzameš še Lekadol, to pa ja. Pol pa drži, da ne boli. Se moram smejat, čeprav ni smešno, kako je to z zdravniki. Vidim da, ko je mojemu zdravniku malo Ego popustil, da je še čisto fajn zdravnik in sem se odločila, da ga ne zamenjam. Pač je imel slab dan kot sama. Glede drugega pa bomo še videli, ali bo spustil ali ne, ker imam vse dokaze. Skratka, Lekadol je še tako, da jih lahko največ vzameš 6 na dan. Če to ne bo prijelo in bo bolečina huda, pojdita na urgenco zaradi bolečin in naj vam tam predpišejo kaj močnejega od Lekadola. Ampak, Lekadol, ta je res močna , oprosti ker se smejem ob tem. Upam, da ne bo čutil kljub vsemu hudih bolečin in da bo tudi Lekadol zalegel, če tako pravi zdravnica.
|