Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Klemy82 -> Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (1.4.2010 20:00:37)

Zavoljo lastnega zdravja ne. Mojega deloholika doma je streznilo. Na hard.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Že dva dni mi jamra, da mu je slabo, da ga stiska pri srcu, da je zadihan. Prejle si je meril pritisk in je bil uuuuuuuuuuuf, visok. Pulza ful in smo ga šibali k zdravnici. Tudi tam je imel ful pritiska in pulza, HB, ekg bp, mu je pa rekla, da ima očitno neke napade panike in da če se mu še kdaj to začne dogajat, naj pride takoj, ne čakat par dni. Prvo ga je vprašala, kdaj je bil nazadnje na dopustu. Da bo začel pregorevat, če bo šlo tako naprej. Meni ni verjel, ko sem mu rekla, da je to stres, da se rabi relaksirat, športat, it na dopust. Evo, zdej pa verjame.
.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Mene pa skor pobralo od skrbi, ko ga je brat šibal v zdravstveni dom.
Res, dejte si vzet cajt zase, se odklopit, pejte na dopust. Verjemite, da nihče ni nenadomestljiv. Zdravje pa sploh ne!

Hvala, ker ste brale, jaz grem na en sprehod po dežju, da si zbistrim glavo, dragi je šel pa spat. Mislim da prvič s telefonom na mute.
Lep večer vsem!





Menta -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (1.4.2010 20:25:44)

Jaz sicer nisem deloholičarka, se pa včasih preveč sekiram zaradi nepomembnih stvari. Zato se ne bi mogla bolj strinjati s teboj, da je treba imeti v življenju nekaj, kar te sprošča, kar te veseli in ti pomaga odmisliti "delo".

Držim pesti, da bo s tvojim deloholikom kamlu bolje in da si bo znal vzeti čas zase.

No, pa imam še manj slabo vest, ker danes spet nisem pospravljala...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




donat -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (1.4.2010 20:29:48)

samo enkrat se živi[sm=smiley1.gif]




bubal -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (1.4.2010 20:33:52)

Res je ne splača se. Midva z možem sva se v petih letih 2x sesula. Delala in se gnala...pa res ni vredno. Po drugem sesutju sva pa udarila po mizi. Za začetek sva si kupila psičko, s katero hodiva na sprehod, da sva res vsak dan na zraku. Začela sva tudi izvajat meditacijo, predvsem pa miiiir...telefone izklopit, TV ugasnit! Seveda da je bolje, jaz nimam več migren in nisem nervozna, mož tudi nima več glavobolov in bolj "rožnat"je v obraz. In sedaj pričakujeva še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]... prej nama ni niti moglo "uspet", ker sva bila nonstop na spidu.
Vse najlepše in najboljše tvojemu dragemu, naj izkoristi pomladne dneve, naj počne kar mu paše, gre na pijačo s prijatelji, mogoče kak šport, mu podariš masažo in naj si privošči spanca, da se telo regenerira in nafila baterije.




madela -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (1.4.2010 20:38:57)

Klemy,se strinjam s tabo...ni vredno. Treba je predvsem živet in ne se gnat,ko neka živina vsem drugim na čast[sm=smiley1.gif]
Tvojemu dragemu pa pošiljam [sm=pikapoka1.gif]




Klemy82 -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (1.4.2010 20:50:44)

Ja, zdaj res upam, da se je orng zamislil. Mu ni zdravnica nič drugače povedala, kot sem mu jst, ampak, saj veste, da strokovno mnenje bolj zaleže. Sem pa tudi jst zadnjič razmišljala, da morda ne bi bilo slabo nabavit enega psa, pesjak za hišo imamo ful velik, sicer je poln krame, ampak to se pospravi, ne.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Namreč, eni prijatelji imajo doma novega psička in kadar sva tam, mojega ni za spoznat, čist mu na otročje udari in nori s tistim psom, da ju je veselje gledat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Nekaj v tej smeri ne bi bilo salbo za razmislit, ne?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Jutri zjutraj bom poklicala enega kolega njegovega, včasih so ful košarko igrali, naj se kaj zorganizirajo pa ga zbezajo ven, da bo migal. Pa da se še jst angažiram, bom njega in svojo leno rito zbrcala ven, laufat!!! Ah, ja, včasih te mora res nekaj malo na hard porukat, da se malo zamisliš nad svojim življenjem. Jst upam, da se bo pri nas obrnilo na bolje. Migat, živet. Saj služba je že ok, samo treba je živet tudi.




Urska09 -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (1.4.2010 20:52:08)

Klemy, prav imaš. Res ni vredno. Ko te ni več (npr. greš v penzion) te pa itak pozabijo v 1 dnevu. Pa če si bil še tako "nenadomestljiv".

Midva z možem nisva deloholika, sva pa oba čist preveč odgovorna in se sekirava, če kaj ni v redu. Tudi to udari na zdravje. Pa čeprav delaš 8 ur ali manj.

Ampak midva imava antistres terapijo: ful se pogovarjava o tem kaj koga teži, kakšne probleme ima v službi, se poslušava, si svetujeva...predvsem pa vsak prosti trenutek preživiva skupaj....večinoma sama oz. z otroci...ker nama tako najbolj paše. Skratka, umirjeno kar je protiutež hudemu tempu v službi.

Eno [sm=pikapoka2.gif] za tvojega moža




enea -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (1.4.2010 20:52:54)

Šh...it, zakaj nisi to pisala včeraj, jaz sem pa ravno danes odklonila bolniško.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
Se pa zeeeeelo strinjam s tabo, ne se sekirat, ne se gnat, ne se zabijat z glavo skozi zid, ker vse je lepo in prav, ko človek upa, ko enkrat pade dol, nobenega ne briga več kako si, ali živiš ali si na pol cr...kn..jen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




madela -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (1.4.2010 23:25:39)

Klemy,kuža ni slaba ideja.Na splošno živali na nas delujejo antistresno,če pa temu prišteješ še obvezno gibanje,da psa pelješ na sprehod,pa je to le še dodaten plus.
Je pa res,da si morata psa oba želet in imeti čas zanj.
Se pa da na veliko načinov izboljšat tole situacijo.Pejta vsak dan na en kratek sprehod,na kako pijačko in se velik pogovarjajta,kot je že ena omenila.Tudi to je balzam za dušo.





rija -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (1.4.2010 23:56:59)

klemy, boš poročala čez pol leta.

predvidevam, da bo isto, kot je bilo pred enim tednom. žal.

take zadeve, če te ne potegnejo nekam res čisto dol, da obležiš...ali kaj podobnega, te po navadi streznijo na kratek čas....potem pa ponovno dobiš krila in si zelo hitro na isti poti, kot si bil prej. govori ti resničen deloholik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  nekdanji. ozdravljeni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

in pes.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  ne vem no....če si pripravljena ga sama rihtat, potem ja. če ne, raje ne.



mene je dal na "stand by" šele otrok.....




nejcko -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (1.4.2010 23:59:32)

Tega se jaz že dolgo zavedam, zato delam ravno toliko, da lahko kolikor toliko lepo (pre)živim (tukaj mislim predvsem na službo), ostalo pa po potrebi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Je pa res, da se po drugi strani pa preveč sekiram zaradi čisto brezveznih stvari. Tole bom mogla še malo popucat pri sebi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (2.4.2010 0:03:46)

jaz grem na en sprehod po dežju, da si zbistrim glavo, dragi je šel pa spat.


Naj ti to postane nova razvada.




špelin@ -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (2.4.2010 8:52:23)

Poznam tole, Klemy82, tudi mene je zelo na hard streznilo, če smem povedati s tvojimi besedami. In se zavedam, da me je šele bolezen pripravila do tega, da sem prerešetala svoje prioritete in postavila sebe ter družino na prvo mesto.

IZVIRNO SPOROČILO: rija

klemy, boš poročala čez pol leta.

predvidevam, da bo isto, kot je bilo pred enim tednom. žal.

take zadeve, če te ne potegnejo nekam res čisto dol, da obležiš...ali kaj podobnega, te po navadi streznijo na kratek čas....potem pa ponovno dobiš krila in si zelo hitro na isti poti, kot si bil prej. govori ti resničen deloholik  nekdanji. ozdravljeni

in pes.....  ne vem no....če si pripravljena ga sama rihtat, potem ja. če ne, raje ne.



mene je dal na "stand by" šele otrok.....

Razen če je bolezen taka, da te ob vsakem hujšem stresu še bolj zatolče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] V takem primeru se vse obrne na glavo - govorim iz lastnih izkušenj.




StrawberrY -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (2.4.2010 8:58:38)

Držim pesti, da se bo iz te zgodbe tvoj mož tudi kaj naučil. Res ni vredno tvegati svojega zdravja, zaradi službe, materialnih stvari.
Pa veselo športanje, to res pomaga. Da si glavo zbistriš, pa še fajn telešček pridobiš[sm=smiley1.gif]!




Lajči -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (2.4.2010 9:58:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Zavoljo lastnega zdravja ne. Mojega deloholika doma je streznilo. Na hard.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Že dva dni mi jamra, da mu je slabo, da ga stiska pri srcu, da je zadihan. Prejle si je meril pritisk in je bil uuuuuuuuuuuf, visok. Pulza ful in smo ga šibali k zdravnici. Tudi tam je imel ful pritiska in pulza, HB, ekg bp, mu je pa rekla, da ima očitno neke napade panike in da če se mu še kdaj to začne dogajat, naj pride takoj, ne čakat par dni. Prvo ga je vprašala, kdaj je bil nazadnje na dopustu. Da bo začel pregorevat, če bo šlo tako naprej. Meni ni verjel, ko sem mu rekla, da je to stres, da se rabi relaksirat, športat, it na dopust. Evo, zdej pa verjame.
.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Mene pa skor pobralo od skrbi, ko ga je brat šibal v zdravstveni dom.
Res, dejte si vzet cajt zase, se odklopit, pejte na dopust. Verjemite, da nihče ni nenadomestljiv. Zdravje pa sploh ne!

Hvala, ker ste brale, jaz grem na en sprehod po dežju, da si zbistrim glavo, dragi je šel pa spat. Mislim da prvič s telefonom na mute.
Lep večer vsem!


Imaš prav! Pri meni skorajda ni bilo razlike med zgornjo in spodnjo mejo, sem imela vse tam okrog 160-170 in bila takoj kregana. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

IZVIRNO SPOROČILO: Urska09

Klemy, prav imaš. Res ni vredno. Ko te ni več (npr. greš v penzion) te pa itak pozabijo v 1 dnevu. Pa če si bil še tako "nenadomestljiv".



Zato so pa zvišali mejo in sporočili, da penzjona sploh ne boš dočakal. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

IZVIRNO SPOROČILO: enea

Šh...it, zakaj nisi to pisala včeraj, jaz sem pa ravno danes odklonila bolniško.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
Se pa zeeeeelo strinjam s tabo, ne se sekirat, ne se gnat, ne se zabijat z glavo skozi zid, ker vse je lepo in prav, ko človek upa, ko enkrat pade dol, nobenega ne briga več kako si, ali živiš ali si na pol cr...kn..jen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]



Zdej se pa prikloni in sprejmi bolniško. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Se pa strinjam s teboj tudi v ostalem delu. Ni vredno.




enea -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (2.4.2010 10:06:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Lajči


IZVIRNO SPOROČILO: enea

Šh...it, zakaj nisi to pisala včeraj, jaz sem pa ravno danes odklonila bolniško.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
Se pa zeeeeelo strinjam s tabo, ne se sekirat, ne se gnat, ne se zabijat z glavo skozi zid, ker vse je lepo in prav, ko človek upa, ko enkrat pade dol, nobenega ne briga več kako si, ali živiš ali si na pol cr...kn..jen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]



Zdej se pa prikloni in sprejmi bolniško. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  Se pa strinjam s teboj tudi v ostalem delu. Ni vredno.


Nič ne bo, bo treba delat, in ne ga sr...at[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Lajči -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (2.4.2010 10:39:19)

IZVIRNO SPOROČILO: enea

IZVIRNO SPOROČILO: Lajči


IZVIRNO SPOROČILO: enea

Šh...it, zakaj nisi to pisala včeraj, jaz sem pa ravno danes odklonila bolniško.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
Se pa zeeeeelo strinjam s tabo, ne se sekirat, ne se gnat, ne se zabijat z glavo skozi zid, ker vse je lepo in prav, ko človek upa, ko enkrat pade dol, nobenega ne briga več kako si, ali živiš ali si na pol cr...kn..jen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]



Zdej se pa prikloni in sprejmi bolniško. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  Se pa strinjam s teboj tudi v ostalem delu. Ni vredno.


Nič ne bo, bo treba delat, in ne ga sr...at[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  A niso za sranje bolj priporočljive školjke? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Veliko zdravja želim.




enea -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (2.4.2010 10:51:37)

Lajči hvala za voščila, samo me samo grlo boli, tako da upam, da me AB pozdravi, tudi,če bom delala.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




špelin@ -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (2.4.2010 11:12:03)

Ko smo ravno pri deloholikih: mojemu dedcu se je pred dnevi v službi ena piz.darija zapičila v roko in je kar nadaljeval, čeprav ga je vsak dan bolj bolelo, zdajle je pa postalo resnično nevzdržno in je šel iz službe direkt na urgenco [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Lajči -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (2.4.2010 15:27:26)

IZVIRNO SPOROČILO: enea

Lajči hvala za voščila, samo me samo grlo boli, tako da upam, da me AB pozdravi, tudi,če bom delala.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Če imaš pa AB (vsaj mislim, kaj je to, ker tolko nisem zverzirana za tele kratice spletne komunikacije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]), je pa priporočljivo, da ostaneš doma. Je podobno, kot če bi hodila z vročino delati, organizem ti pa peša, ker se bori še zaradi napora. Sem bila pa isti bukselj kot ti, pa sem odšla pljučnici na ljubo z vročino čez 38 delat, no ja, vse je šola [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Glej, da se ti ne zavleče in iz tega ne pridobiš še kaj hujšega. Organizem pač svoje zahteva in ti bo že povedu in te kregu, kaj mu ni prav.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ko smo ravno pri deloholikih: mojemu dedcu se je pred dnevi v službi ena piz.darija zapičila v roko in je kar nadaljeval, čeprav ga je vsak dan bolj bolelo, zdajle je pa postalo resnično nevzdržno in je šel iz službe direkt na urgenco [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]


Špelca, tale tvoj dedec je pa ko sama včasih. Pri meni se je podobno zgodilo in sem imela prst že čisto plav, ko je kri bruhala in sem do zadnjega čakala v čast službi. Pha. Nikad više. So me potem sami poslali k dohtarju. Če imaš normalne šefe, ne bodo reskirali, da se človeku zezne zdravje njim na čast. Želim prijetno okrevanje možeku.




špelin@ -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (2.4.2010 15:36:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Lajči

IZVIRNO SPOROČILO: enea

Lajči hvala za voščila, samo me samo grlo boli, tako da upam, da me AB pozdravi, tudi,če bom delala.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Če imaš pa AB (vsaj mislim, kaj je to, ker tolko nisem zverzirana za tele kratice spletne komunikacije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ), je pa priporočljivo, da ostaneš doma. Je podobno, kot če bi hodila z vročino delati, organizem ti pa peša, ker se bori še zaradi napora. Sem bila pa isti bukselj kot ti, pa sem odšla pljučnici na ljubo z vročino čez 38 delat, no ja, vse je šola [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Glej, da se ti ne zavleče in iz tega ne pridobiš še kaj hujšega. Organizem pač svoje zahteva in ti bo že povedu in te kregu, kaj mu ni prav.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ko smo ravno pri deloholikih: mojemu dedcu se je pred dnevi v službi ena piz.darija zapičila v roko in je kar nadaljeval, čeprav ga je vsak dan bolj bolelo, zdajle je pa postalo resnično nevzdržno in je šel iz službe direkt na urgenco [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]


Špelca, tale tvoj dedec je pa ko sama včasih. Pri meni se je podobno zgodilo in sem imela prst že čisto plav, ko je kri bruhala in sem do zadnjega čakala v čast službi. Pha. Nikad više. So me potem sami poslali k dohtarju. Če imaš normalne šefe, ne bodo reskirali, da se človeku zezne zdravje njim na čast. Želim prijetno okrevanje možeku.

Ne boš verjela: je šel po operaciji z omrtvičeno roko nazaj na šiht [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley15.gif[/image]

O ja, bo prijetno, ko mu lokalna "spusti" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley34.gif[/image]




Lajči -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (2.4.2010 15:46:27)

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Lajči

IZVIRNO SPOROČILO: enea

Lajči hvala za voščila, samo me samo grlo boli, tako da upam, da me AB pozdravi, tudi,če bom delala.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Če imaš pa AB (vsaj mislim, kaj je to, ker tolko nisem zverzirana za tele kratice spletne komunikacije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ), je pa priporočljivo, da ostaneš doma. Je podobno, kot če bi hodila z vročino delati, organizem ti pa peša, ker se bori še zaradi napora. Sem bila pa isti bukselj kot ti, pa sem odšla pljučnici na ljubo z vročino čez 38 delat, no ja, vse je šola [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Glej, da se ti ne zavleče in iz tega ne pridobiš še kaj hujšega. Organizem pač svoje zahteva in ti bo že povedu in te kregu, kaj mu ni prav.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ko smo ravno pri deloholikih: mojemu dedcu se je pred dnevi v službi ena piz.darija zapičila v roko in je kar nadaljeval, čeprav ga je vsak dan bolj bolelo, zdajle je pa postalo resnično nevzdržno in je šel iz službe direkt na urgenco [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]


Špelca, tale tvoj dedec je pa ko sama včasih. Pri meni se je podobno zgodilo in sem imela prst že čisto plav, ko je kri bruhala in sem do zadnjega čakala v čast službi. Pha. Nikad više. So me potem sami poslali k dohtarju. Če imaš normalne šefe, ne bodo reskirali, da se človeku zezne zdravje njim na čast. Želim prijetno okrevanje možeku.

Ne boš verjela: je šel po operaciji z omrtvičeno roko nazaj na šiht [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley15.gif[/image]

O ja, bo prijetno, ko mu lokalna "spusti" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley34.gif[/image]



Ne ne, ne bo veselice, počakaj, da mu roka crkne sama od sebe. Pa še kaj drugega. Takrat pa bo veselica. Včasih je potrebno dopustiti, da ljudje dojamemo sami. Spoznanja pač. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] 




špelin@ -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (2.4.2010 15:55:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Lajči

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Lajči

IZVIRNO SPOROČILO: enea

Lajči hvala za voščila, samo me samo grlo boli, tako da upam, da me AB pozdravi, tudi,če bom delala.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Če imaš pa AB (vsaj mislim, kaj je to, ker tolko nisem zverzirana za tele kratice spletne komunikacije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ), je pa priporočljivo, da ostaneš doma. Je podobno, kot če bi hodila z vročino delati, organizem ti pa peša, ker se bori še zaradi napora. Sem bila pa isti bukselj kot ti, pa sem odšla pljučnici na ljubo z vročino čez 38 delat, no ja, vse je šola [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Glej, da se ti ne zavleče in iz tega ne pridobiš še kaj hujšega. Organizem pač svoje zahteva in ti bo že povedu in te kregu, kaj mu ni prav.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ko smo ravno pri deloholikih: mojemu dedcu se je pred dnevi v službi ena piz.darija zapičila v roko in je kar nadaljeval, čeprav ga je vsak dan bolj bolelo, zdajle je pa postalo resnično nevzdržno in je šel iz službe direkt na urgenco [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]


Špelca, tale tvoj dedec je pa ko sama včasih. Pri meni se je podobno zgodilo in sem imela prst že čisto plav, ko je kri bruhala in sem do zadnjega čakala v čast službi. Pha. Nikad više. So me potem sami poslali k dohtarju. Če imaš normalne šefe, ne bodo reskirali, da se človeku zezne zdravje njim na čast. Želim prijetno okrevanje možeku.

Ne boš verjela: je šel po operaciji z omrtvičeno roko nazaj na šiht [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley15.gif[/image]

O ja, bo prijetno, ko mu lokalna "spusti" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley34.gif[/image]



Ne ne, ne bo veselice, počakaj, da mu roka crkne sama od sebe. Pa še kaj drugega. Takrat pa bo veselica. Včasih je potrebno dopustiti, da ljudje dojamemo sami. Spoznanja pač. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]  


Ah, tole bo še pestro... Med prazniki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Mu je zdravnica rekla, naj vzame Lekadol, ko mu lokalna popusti... buahahaha, ma kaki Lekadol, grem gledat v predal, če imamo kaj močnejšega doma...............

Trenutno ima še 3 prste + polovico dlani omrtvičeno, počasi že čuti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image]




Lajči -> RE: Deloholičarke in deloholiki, polagam vam na srce, ni vredno! (2.4.2010 16:04:38)

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Lajči

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Lajči

IZVIRNO SPOROČILO: enea

Lajči hvala za voščila, samo me samo grlo boli, tako da upam, da me AB pozdravi, tudi,če bom delala.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Če imaš pa AB (vsaj mislim, kaj je to, ker tolko nisem zverzirana za tele kratice spletne komunikacije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ), je pa priporočljivo, da ostaneš doma. Je podobno, kot če bi hodila z vročino delati, organizem ti pa peša, ker se bori še zaradi napora. Sem bila pa isti bukselj kot ti, pa sem odšla pljučnici na ljubo z vročino čez 38 delat, no ja, vse je šola [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Glej, da se ti ne zavleče in iz tega ne pridobiš še kaj hujšega. Organizem pač svoje zahteva in ti bo že povedu in te kregu, kaj mu ni prav.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ko smo ravno pri deloholikih: mojemu dedcu se je pred dnevi v službi ena piz.darija zapičila v roko in je kar nadaljeval, čeprav ga je vsak dan bolj bolelo, zdajle je pa postalo resnično nevzdržno in je šel iz službe direkt na urgenco [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]


Špelca, tale tvoj dedec je pa ko sama včasih. Pri meni se je podobno zgodilo in sem imela prst že čisto plav, ko je kri bruhala in sem do zadnjega čakala v čast službi. Pha. Nikad više. So me potem sami poslali k dohtarju. Če imaš normalne šefe, ne bodo reskirali, da se človeku zezne zdravje njim na čast. Želim prijetno okrevanje možeku.

Ne boš verjela: je šel po operaciji z omrtvičeno roko nazaj na šiht [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley15.gif[/image]

O ja, bo prijetno, ko mu lokalna "spusti" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley34.gif[/image]



Ne ne, ne bo veselice, počakaj, da mu roka crkne sama od sebe. Pa še kaj drugega. Takrat pa bo veselica. Včasih je potrebno dopustiti, da ljudje dojamemo sami. Spoznanja pač. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]  


Ah, tole bo še pestro... Med prazniki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Mu je zdravnica rekla, naj vzame Lekadol, ko mu lokalna popusti... buahahaha, ma kaki Lekadol, grem gledat v predal, če imamo kaj močnejšega doma...............

Trenutno ima še 3 prste + polovico dlani omrtvičeno, počasi že čuti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image]



[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Lekadol? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Za bolečine lahko tudi kaj podarim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Naklofen 100 mg, če rabiš, eno vzameš za cel dan, pa je dobr. Lekadol je ko piš me v r*. Lahko pa poleg Naklofena ali Nalgasina vzameš še Lekadol, to pa ja. Pol pa drži, da ne boli. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Se moram smejat, čeprav ni smešno, kako je to z zdravniki. Vidim da, ko je mojemu zdravniku malo Ego popustil, da je še čisto fajn zdravnik in sem se odločila, da ga ne zamenjam. Pač je imel slab dan kot sama. Glede drugega pa bomo še videli, ali bo spustil ali ne, ker imam vse dokaze.

Skratka, Lekadol je še tako, da jih lahko največ vzameš 6 na dan. Če to ne bo prijelo in bo bolečina huda, pojdita na urgenco zaradi bolečin in naj vam tam predpišejo kaj močnejega od Lekadola. Ampak, Lekadol, ta je res močna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], oprosti ker se smejem ob tem. Upam, da ne bo čutil kljub vsemu hudih bolečin in da bo tudi Lekadol zalegel, če tako pravi zdravnica.




Stran: [1]