Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Delo spremljevalca ali kaj podobnega 11.1.2010 20:03:49
|
|
|
|
anajmad
|
Mislim,da si lahko kot negovalka. najbolje je,da vprašaš na CSD.
|
|
RE: Delo spremljevalca ali kaj podobnega 11.1.2010 20:06:35
|
|
|
|
anajmad
|
Sorry sem na hitro prebrala vprašanje. Najbolje,da se obrneš na te ustanove in združenja,pa ti bodo povedali,kakšno izobrazbo moraš imeti. sam po mojem moraš imeti medicinsko izobrazbo,ne vem?
|
|
RE: Delo spremljevalca ali kaj podobnega 11.1.2010 20:14:08
|
|
|
|
bumerang
|
V šolstvu dajejo vedno razpis ven za 5. stopnjo, več ministrstvo namreč ne plača, profili pa so različni, itak o vsem skupaj odloča ravnatelj. Pravzaprav izobrazba sploh ni pomembna. Velikokrat na taka delovna mesta jemljejo tudi osebe, ki jih pošlje Zavod za zaposlovanje (javna dela). Kako je pa v centrih pa ne vem.
|
|
RE: Delo spremljevalca ali kaj podobnega 11.1.2010 22:22:42
|
|
|
|
katjandraž
|
ja, v šolah jemljejo s 5. stopnjo, prideš v 18. plačni razred.
|
|
|
|
RE: Delo spremljevalca ali kaj podobnega 13.1.2010 21:02:41
|
|
|
|
Taula
|
Kot so rekle, rabiš 5 stopnjo. Na naši šoli imamo dva spremljevalca, ravnateljica vedno zaposli pri nas moškega na to delovno mesto.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?