|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Delo "na črno"
13.1.2008 15:11:04   
VERONICA
Recimo gospa omenjena na temi "ločitev-v korist države ali družine". Večinoma smo se v tej kar dolgi temi strinjali da ni u redu da je bresposlena, prijavljena kot samohranilka s tremi otroci, u resnici pa živi s partnerjem.  
Kaj pa to da še pomalem dela na črno?
Razlika je ta da kot "samohranilka" uzame od države nekaj kar ji ne pripada, z delom na črno pa državi odtegne davke.
Me prav zanima kaj vi mislite o temu?

Se pa opravičujem uporabnici katera je prva omenila to gospo ker sem jo dala čisto ven iz konteksta. Saj je vseeno, primer je mišljen čisto hipotetično.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Delo "na črno"
13.1.2008 15:17:45   
Anonimen
Me prav zanima kaj vi mislite o temu?

Nič, me ne zanima.

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2008 15:23:40   
kovač
Kaj mislim, nič vsak naj pred svojim pragom pometa.
jI BODO ŽE ENKRAT NA PRSTE STOPILI.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2008 15:23:46   
Marogica
To dela več kot polovica brezposelnih. Pa mislim, da sem malo rekla.

So celo taki, ki so hoteli pri meni delati, pa niso želeli, da jih zaposlim in prijavim, temveč, da jih vzamem na črno, da bi še dalje vlekli denar od države.

Pa razumi, če lahko....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2008 15:29:42   
kovač
Ja in potem se še tukaj tako krade državi, se pravi da lažne samohranilke niso osamljeni primer, ker je bilo včeraj veliko debate na tisto temo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2008 15:33:07   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: kovač

Ja in potem se še tukaj tako krade državi, se pravi da lažne samohranilke niso osamljeni primer, ker je bilo včeraj veliko debate na tisto temo.

a nisi zadnjič razlagala da tvoj tut malo postrani dela?

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2008 15:33:54   
Strawberrie Cherrie
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2258682

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2008 15:37:55   
Anonimen
Imam kar nekaj kolegov k ob redni službi še na črno delajo.
Kaj si mislim o njih? Hm....večina dela v fabrk za 400€, žene tud, torej pod 1.000€ dohodka na mesec. Imajo otroke, pa vsi so si mogl al kupit stanovanje al pa so v najemnini. Tako da si mislim o njih sam da si pač pomagajo. Ker drugač še preživeli nebi.
Tisti, k pa so na socialni pa delajo so pa drug primer. Me niti ne moti zato k delajo, ampak me moti da jemljejo denar k ga sploh ne rabjo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2008 15:38:48   
kovač
Še ne dela postrani, samo spraševala sem OK? Zaenkrat, dela pa še pošteno, kot polovica državljanov.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2008 16:00:21   
Rok_LM

Še ne dela postrani, samo spraševala sem OK? Zaenkrat, dela pa še pošteno, kot polovica državljanov.user posted image

Dajte no punce, saj še ne dela na črno, ampak bo šele začel. user posted image user posted image user posted image  A ne razumete???

Kako ste smešne ene, ki se tako zaštrikate v svojo prejo, da se ne morete več izmotati ven.

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2008 16:23:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rok_LM

Dajte no punce, saj še ne dela na črno, ampak bo šele začel. user posted image user posted image user posted image  A ne razumete???

Neeee. user posted image user posted image

(odgovor članu Rok_LM)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2008 16:30:25   
kovač
ČE bo začel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.1.2008 16:51:43   
Anonimen
Kaj se zdaj vadiš ven user posted image

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.1.2008 16:53:23   
LoCa
ma dej, vsi čisto kot solze, ne? mislim da so zlo redki ljudje, k niso vsaj enkrat kaj nezakonitega nrdili. pa naj gre to za samohranilke, delo na črno, delo prek študentskega servisa (to sm recimo js in še stomiljonov drugih, ampak js sem si to pač vzela kot pravico, katero mi je fakulteta po krivici vzela, boli me k****, bla sm nategnjena zarad njihove lenobe in kvazi pomembnisti, tko da mi je čisto vseeno. zarad njih sem mela še mariskere težave kasneje). so ljudje, ki imajo firmo, in zaposlijo svojega otroka, da mu lahko teče delovna doba in podobno, un pa nč ne dela. pa tut večina nas koristi plačilo na roko, ko rabimo kake obrtnike. in če si pol še država drzne na črni gradit pediatrično kliniko, pol pa res, ne vem kaj si mislit. recimo, al naj zahtevam nazaj 10tisoč tolarjev, k sm jih darovala v srednji šoli, praktično sm celo štipendijo dala za to črno gradnjo. dejmo no. če ti je država taki zgled, pol ni čudno, da vsi tko delajo. in ne, js nisem volila te vlade user posted image .

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.1.2008 17:02:26   
kovač
Pač zaenkrat še ni delal na črno nikoli, ampak če  bo pa bo in ga bom tut podpirala in pomagala če bo treba z veseljem.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.1.2008 17:29:58   
lojzika
Pa ni ga privatnika ki ni kdaj kej brez računa prodal user posted image user posted image

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.1.2008 17:32:39   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

So celo taki, ki so hoteli pri meni delati, pa niso želeli, da jih zaposlim in prijavim, temveč, da jih vzamem na črno, da bi še dalje vlekli denar od države.

če bi država dala podporo, da bi vsaj za položnice imeli, nebi iskali dela na črno.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.1.2008 17:37:16   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

če bi država dala podporo, da bi vsaj za položnice imeli, nebi iskali dela na črno.

Neumnost, kar pišeš. Podpora ni, da se podpira delo na črno, temveč, da se iz Zavoda odjaviš in začneš delati, ko dobiš delo. In takšno razmišljanje nas bo še daleč pripeljalo, dvignilo davke davkoplačevalcem in ostale pripspevke. In to samo zato, da bi podpirali lenuhe.user posted image  Hvala lepa. 

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.1.2008 17:46:14   
Anonimen

O moj boguser posted image
Najboljš da dajo še večjo podporo folku k se noče zaposlit jauser posted image

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
13.1.2008 17:58:43   
Anonimen

A ti to resno....user posted image ?

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
13.1.2008 18:06:13   
Naja30
Glede na to, kam pluje naša država, je to nekaterim edino, kar jim preostane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.1.2008 18:06:40   
sneguljčica
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

so ljudje, ki imajo firmo, in zaposlijo svojega otroka, da mu lahko teče delovna doba in podobno, un pa nč ne dela.

Pa kaj, saj mu plačajo z denarjem njihove firme, njihov problem. To je vse čisto legalno.
Koliko je takih, ki se jih zaposli, pa niso otroci, hodijo vsak dan v službo, nič ne naredijo in so po možnosti še dobro plačani.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.1.2008 18:10:08   
sneguljčica
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Glede na to, kam pluje naša država, je to nekaterim edino, kar jim preostane.

A pol hočeš rečt, da bomo čez dve leti delali vsi na črno... In a misliš, da samo naša država pluje v tisto smer? Evropa je vsa v krizi, edino če gremo na KItajskouser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.1.2008 18:12:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sneguljčica

edino če gremo na KItajskouser posted image

Ta država je res pojem socialne pravičnosti in urejenih delovnih razmer. Ne ga srat no, še vedno smo med najbolj socialnimi državami. Socialna je edino Evropa in to je to. Ne sanjajte Amerike :).

(odgovor članu sneguljčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
13.1.2008 18:22:16   
sneška_
Tudi zdaj če bi lahko delala na črno ne morem tudi nočem. Meni je pomembno da imam dovolj delovne dobe i zdravstveno zavarovanje tako da pri meni delo na črno odpade. 

Najdojenček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?