LoCa -> RE: Delo "na črno" (13.1.2008 16:53:23)
|
ma dej, vsi čisto kot solze, ne? mislim da so zlo redki ljudje, k niso vsaj enkrat kaj nezakonitega nrdili. pa naj gre to za samohranilke, delo na črno, delo prek študentskega servisa (to sm recimo js in še stomiljonov drugih, ampak js sem si to pač vzela kot pravico, katero mi je fakulteta po krivici vzela, boli me k****, bla sm nategnjena zarad njihove lenobe in kvazi pomembnisti, tko da mi je čisto vseeno. zarad njih sem mela še mariskere težave kasneje). so ljudje, ki imajo firmo, in zaposlijo svojega otroka, da mu lahko teče delovna doba in podobno, un pa nč ne dela. pa tut večina nas koristi plačilo na roko, ko rabimo kake obrtnike. in če si pol še država drzne na črni gradit pediatrično kliniko, pol pa res, ne vem kaj si mislit. recimo, al naj zahtevam nazaj 10tisoč tolarjev, k sm jih darovala v srednji šoli, praktično sm celo štipendijo dala za to črno gradnjo. dejmo no. če ti je država taki zgled, pol ni čudno, da vsi tko delajo. in ne, js nisem volila te vlade [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].
|
|
|
|