|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Deljena prodniška mati-oče
20.7.2006 20:48:15   
sasa30
Zanima me, če katera ve, kako je z deljeno porodniško, če si zaposlen pri dveh delodajalcih. Jaz sem namreč 75% pri enem in 25% pri drugem delodajalcu. In ko sva z možem po 105-ih dnevih porodniške želela koristiti možnost deljene porodniške, so mi na CSD-ju začeli komplicirati, da se ne da, da bi delala 2 uri/dan pri enem in preostali dve uri pri drugem delodajalcu - češ, da niti obrazci niso tako sestavljeni, da bi se to dalo vpisat. Ali katera morda ve kaj več o tem?
Hvala za odgovore in LP,

Saša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Deljena prodniška mati-oče
21.7.2006 7:05:19   
Dashenka
Če te prav razumem, bi dopust za nego (260 dni) z možem koristila istočasno, in bi vsak delal po 4 ure.

(odgovor članu sasa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2006 8:21:55   
Anonimen
Če imajo na CSD take obrazce, to še ne pomeni, da se ne da. Pojdi do koga malo višje na CSD, se bo dalo vse zrihtat.
Da bi delala 4 ure samo pri enem delodajalcu, pa ti ne pride v poštev?

(odgovor članu sasa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2006 11:21:58   
sasa30
Ja, Dashenka, prav si me razumela. Z možem bi rada istočasno koristila dopust za nego otroka. Vsekakor želim delat v šoli (25% zaposlitev), saj sem se tako zmenila in besede ne bom požrla. Mi je pa rekla tista gospa na CSD-ju, da bi se morda le dalo nekako zrihtat, ampak bi potem ona morala za vsak dan posebej vnašat v računalnik podatke. Ja in?! Očitno bom res morala stopiti do koga višjega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.