Deljena prodniška mati-oče (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

sasa30 -> Deljena prodniška mati-oče (20.7.2006 20:48:15)

Zanima me, če katera ve, kako je z deljeno porodniško, če si zaposlen pri dveh delodajalcih. Jaz sem namreč 75% pri enem in 25% pri drugem delodajalcu. In ko sva z možem po 105-ih dnevih porodniške želela koristiti možnost deljene porodniške, so mi na CSD-ju začeli komplicirati, da se ne da, da bi delala 2 uri/dan pri enem in preostali dve uri pri drugem delodajalcu - češ, da niti obrazci niso tako sestavljeni, da bi se to dalo vpisat. Ali katera morda ve kaj več o tem?
Hvala za odgovore in LP,

Saša

Dashenka -> RE: Deljena prodniška mati-oče (21.7.2006 7:05:19)

Če te prav razumem, bi dopust za nego (260 dni) z možem koristila istočasno, in bi vsak delal po 4 ure.

Anonimen -> RE: Deljena prodniška mati-oče (21.7.2006 8:21:55)

Če imajo na CSD take obrazce, to še ne pomeni, da se ne da. Pojdi do koga malo višje na CSD, se bo dalo vse zrihtat.
Da bi delala 4 ure samo pri enem delodajalcu, pa ti ne pride v poštev?

sasa30 -> RE: Deljena prodniška mati-oče (21.7.2006 11:21:58)

Ja, Dashenka, prav si me razumela. Z možem bi rada istočasno koristila dopust za nego otroka. Vsekakor želim delat v šoli (25% zaposlitev), saj sem se tako zmenila in besede ne bom požrla. Mi je pa rekla tista gospa na CSD-ju, da bi se morda le dalo nekako zrihtat, ampak bi potem ona morala za vsak dan posebej vnašat v računalnik podatke. Ja in?! Očitno bom res morala stopiti do koga višjega.

Stran: [1]