|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decembrčice iz Ljubljane
3.6.2005 18:29:28   
Anonimen
Lep pozdrav!

Po mojih izračunih bi morala jaz roditi nekje med 5. in 10. decembrom (seveda, če bo vse v redu), pa me zanima, če ima še katera rok približno takrat - konec novembra do 1. polovice decembra?
Sem iz Ljubljane in bi Vas, decembrčice, prav rada spoznala. Saj veste - izmenjava tekočih izkušenj...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Decembrčice iz Ljubljane
3.6.2005 20:14:09   
devička
Meni je G izračunal PDP 8. 12., na NS pa so datum spremenili v 5. 12., torej sva zelo blizu:)
Tudi jaz sem iz LJ, gibljem pa se med Grbo in Šiško, enkrat tukaj, drugič tam:)
Če te kaj zanima, kar vprašaj, vprašanj nam do konca poroda (in še naprej) najbrž ne bo zmanjkalo, ne?
Pozdravček, S.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Decembrčice iz Ljubljane
4.6.2005 0:26:11   
kofetek2010
PDP 09.12., sem s kmetov pri LJ :)-
še dolgo bomo skupaj, še celo leto si bomo težile in še tud po tem ;)
drugače pa že imam enega otroka, ki je star 8,5 let

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Decembrčice iz Ljubljane
4.6.2005 9:04:42   
Anonimen
Moj PDP je nekje okoli 1.12., verjetno bo ze november. Sem pa Mariborcanka trenutno zasidrana v LJ. Ze skoraj 7 let! Ojoj, toliko ze???? :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Decembrčice iz Ljubljane
5.6.2005 12:59:36   
Yasminka
Hola!
Sem iz Vica. Moja G. pravi, da bom rodila 31.12., po mojih izracunih pa naj bi bilo tam okol 24.12. Ocitno bo na praznike!! :)-
Res bi se blo dobro spoznat. :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Decembrčice iz Ljubljane
5.6.2005 18:52:22   
nina42
jaz imam rok 2. decembra. sicer sem iz mb, se pa selim v lj konec meseca. bi se bilo fajn kdaj dobit ja. nameravate rodit v lj? jaz bom verjetno šla v postojno se mi zdi, da imajo boljše poskrbljeno za vse.
že ve katera za spol?
lp, nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Decembrčice iz Ljubljane
7.6.2005 19:20:55   
ajis
Živ, mi pričakujemo tretjega otročka 3.12.
Slabosti so povečini prenehale, počutje je bolje. Zaenkrat gre vse o.k., sem pa zaradi rizične nos. na bolniški.
Vsem najlepše želje, Sija9nebesa:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?