|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decembrčice iz Ljubljane
3.6.2005 18:29:28   
Anonimen
Lep pozdrav!

Po mojih izračunih bi morala jaz roditi nekje med 5. in 10. decembrom (seveda, če bo vse v redu), pa me zanima, če ima še katera rok približno takrat - konec novembra do 1. polovice decembra?
Sem iz Ljubljane in bi Vas, decembrčice, prav rada spoznala. Saj veste - izmenjava tekočih izkušenj...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Decembrčice iz Ljubljane
3.6.2005 20:14:09   
devička
Meni je G izračunal PDP 8. 12., na NS pa so datum spremenili v 5. 12., torej sva zelo blizu:)
Tudi jaz sem iz LJ, gibljem pa se med Grbo in Šiško, enkrat tukaj, drugič tam:)
Če te kaj zanima, kar vprašaj, vprašanj nam do konca poroda (in še naprej) najbrž ne bo zmanjkalo, ne?
Pozdravček, S.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Decembrčice iz Ljubljane
4.6.2005 0:26:11   
kofetek2010
PDP 09.12., sem s kmetov pri LJ :)-
še dolgo bomo skupaj, še celo leto si bomo težile in še tud po tem ;)
drugače pa že imam enega otroka, ki je star 8,5 let

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Decembrčice iz Ljubljane
4.6.2005 9:04:42   
Anonimen
Moj PDP je nekje okoli 1.12., verjetno bo ze november. Sem pa Mariborcanka trenutno zasidrana v LJ. Ze skoraj 7 let! Ojoj, toliko ze???? :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Decembrčice iz Ljubljane
5.6.2005 12:59:36   
Yasminka
Hola!
Sem iz Vica. Moja G. pravi, da bom rodila 31.12., po mojih izracunih pa naj bi bilo tam okol 24.12. Ocitno bo na praznike!! :)-
Res bi se blo dobro spoznat. :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Decembrčice iz Ljubljane
5.6.2005 18:52:22   
nina42
jaz imam rok 2. decembra. sicer sem iz mb, se pa selim v lj konec meseca. bi se bilo fajn kdaj dobit ja. nameravate rodit v lj? jaz bom verjetno šla v postojno se mi zdi, da imajo boljše poskrbljeno za vse.
že ve katera za spol?
lp, nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Decembrčice iz Ljubljane
7.6.2005 19:20:55   
ajis
Živ, mi pričakujemo tretjega otročka 3.12.
Slabosti so povečini prenehale, počutje je bolje. Zaenkrat gre vse o.k., sem pa zaradi rizične nos. na bolniški.
Vsem najlepše želje, Sija9nebesa:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?