Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Decembrčice iz Ljubljane 3.6.2005 20:14:09
|
|
|
|
devička
|
Meni je G izračunal PDP 8. 12., na NS pa so datum spremenili v 5. 12., torej sva zelo blizu:) Tudi jaz sem iz LJ, gibljem pa se med Grbo in Šiško, enkrat tukaj, drugič tam:) Če te kaj zanima, kar vprašaj, vprašanj nam do konca poroda (in še naprej) najbrž ne bo zmanjkalo, ne? Pozdravček, S.
|
|
|
|
Decembrčice iz Ljubljane 4.6.2005 0:26:11
|
|
|
|
kofetek2010
|
PDP 09.12., sem s kmetov pri LJ :)- še dolgo bomo skupaj, še celo leto si bomo težile in še tud po tem ;) drugače pa že imam enega otroka, ki je star 8,5 let lp
|
|
|
|
Decembrčice iz Ljubljane 4.6.2005 9:04:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj PDP je nekje okoli 1.12., verjetno bo ze november. Sem pa Mariborcanka trenutno zasidrana v LJ. Ze skoraj 7 let! Ojoj, toliko ze???? :)-
|
|
|
|
Decembrčice iz Ljubljane 5.6.2005 12:59:36
|
|
|
|
Yasminka
|
Hola! Sem iz Vica. Moja G. pravi, da bom rodila 31.12., po mojih izracunih pa naj bi bilo tam okol 24.12. Ocitno bo na praznike!! :)- Res bi se blo dobro spoznat. :sloncek:
|
|
|
|
Decembrčice iz Ljubljane 5.6.2005 18:52:22
|
|
|
|
nina42
|
jaz imam rok 2. decembra. sicer sem iz mb, se pa selim v lj konec meseca. bi se bilo fajn kdaj dobit ja. nameravate rodit v lj? jaz bom verjetno šla v postojno se mi zdi, da imajo boljše poskrbljeno za vse. že ve katera za spol? lp, nina
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?