Decembrčice iz Ljubljane (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Decembrčice iz Ljubljane (3.6.2005 18:29:28)

Lep pozdrav!

Po mojih izračunih bi morala jaz roditi nekje med 5. in 10. decembrom (seveda, če bo vse v redu), pa me zanima, če ima še katera rok približno takrat - konec novembra do 1. polovice decembra?
Sem iz Ljubljane in bi Vas, decembrčice, prav rada spoznala. Saj veste - izmenjava tekočih izkušenj...

devička -> Decembrčice iz Ljubljane (3.6.2005 20:14:09)

Meni je G izračunal PDP 8. 12., na NS pa so datum spremenili v 5. 12., torej sva zelo blizu:)
Tudi jaz sem iz LJ, gibljem pa se med Grbo in Šiško, enkrat tukaj, drugič tam:)
Če te kaj zanima, kar vprašaj, vprašanj nam do konca poroda (in še naprej) najbrž ne bo zmanjkalo, ne?
Pozdravček, S.

kofetek2010 -> Decembrčice iz Ljubljane (4.6.2005 0:26:11)

PDP 09.12., sem s kmetov pri LJ :)-
še dolgo bomo skupaj, še celo leto si bomo težile in še tud po tem ;)
drugače pa že imam enega otroka, ki je star 8,5 let

lp

Anonimen -> Decembrčice iz Ljubljane (4.6.2005 9:04:42)

Moj PDP je nekje okoli 1.12., verjetno bo ze november. Sem pa Mariborcanka trenutno zasidrana v LJ. Ze skoraj 7 let! Ojoj, toliko ze???? :)-

Yasminka -> Decembrčice iz Ljubljane (5.6.2005 12:59:36)

Hola!
Sem iz Vica. Moja G. pravi, da bom rodila 31.12., po mojih izracunih pa naj bi bilo tam okol 24.12. Ocitno bo na praznike!! :)-
Res bi se blo dobro spoznat. :sloncek:

nina42 -> Decembrčice iz Ljubljane (5.6.2005 18:52:22)

jaz imam rok 2. decembra. sicer sem iz mb, se pa selim v lj konec meseca. bi se bilo fajn kdaj dobit ja. nameravate rodit v lj? jaz bom verjetno šla v postojno se mi zdi, da imajo boljše poskrbljeno za vse.
že ve katera za spol?
lp, nina

ajis -> Decembrčice iz Ljubljane (7.6.2005 19:20:55)

Živ, mi pričakujemo tretjega otročka 3.12.
Slabosti so povečini prenehale, počutje je bolje. Zaenkrat gre vse o.k., sem pa zaradi rizične nos. na bolniški.
Vsem najlepše želje, Sija9nebesa:

Stran: [1]