Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Davljenje - kako pomagati? 11.7.2008 11:01:16
|
|
|
|
ThinkPink
|
Moji se je včeraj zaletel košček hrane (pišč. mesa), čeprav zelo majhen. Že lep čas pa je hrano v kosih, npr. določeno sadje, meso, zelenjavo, kruh...Do sedaj ni imela težav, včeraj pa se ji je košček konkretno zataknil, sem jo dvignila, obrnila nazdol in kar nekaj časa rabila, da je košček izletel ven...tako, da se je mala konkretno davila, bila cela vijolična...Jaz panična, da sem se kar tresla, mala pa je potem še pol ure divje jokala... Od včeraj ji tako ne upam ponuditi koscev, sem ji danes probala dati breskev, pa tudi sama ni hotela...Spet pasirati ne bi želela...Kaj naj naredim? Ful me je strah, da se včerajšnja situacija ponovi...Kaj lahko še naredim, če se ji še kdaj zatakne, razen, da jo obrnem navzdol?
|
|
|
|
RE: Davljenje - kako pomagati? 11.7.2008 11:09:09
|
|
|
|
kristinaj
|
naši se sicer tako na zatakne ampak ji obrne, ker si preveč v usta stavi.... piščanec je suho meso zato poskusi, da večkrat vmes pije, jaz naši vedno ponavljam grizi z zobki, kako delajo zobki, da vidi mama..... ne pomaga vedno ...
|
|
RE: Davljenje - kako pomagati? 11.7.2008 11:33:41
|
|
|
|
Paštetka
|
daješ naprej tako kot si zdaj. Vem, da je grozno, ko se ji zaleti, ampak glej. To mora dati skoz. Tudi nam se lahko zaleti, pa zato še ne gremo nazaj pasirat. Vse bo vredu. ČE se pa ji zaleti naslednjič, jo damo malo dol obrneš in narahlo "udariš" po hrbtu z dlanjo. Jaz je zaot nisem vezala v stol, da sem jo lahko hitro ven vzela
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 12:34:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
se vam zdi?cupacupsse vam zdi da bi naša država lahko bolje poskrbela za nas?da (
93%)
ne (
7%)
Število vseh glasov: 312Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!