Davljenje - kako pomagati? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

ThinkPink -> Davljenje - kako pomagati? (11.7.2008 11:01:16)

Moji se je včeraj zaletel košček hrane (pišč. mesa), čeprav zelo majhen. Že lep čas pa je hrano v kosih, npr. določeno sadje, meso, zelenjavo, kruh...Do sedaj ni imela težav, včeraj pa se ji je košček konkretno zataknil, sem jo dvignila, obrnila nazdol in kar nekaj časa rabila, da je košček izletel ven...tako, da se je mala konkretno davila, bila cela vijolična...Jaz panična, da sem se kar tresla, mala pa je potem še pol ure divje jokala...

Od včeraj ji tako ne upam ponuditi koscev, sem ji danes probala dati breskev, pa tudi sama ni hotela...Spet pasirati ne bi želela...Kaj naj naredim? Ful me je strah, da se včerajšnja situacija ponovi...Kaj lahko še naredim, če se ji še kdaj zatakne,  razen, da jo obrnem navzdol?

kristinaj -> RE: Davljenje - kako pomagati? (11.7.2008 11:09:09)

naši se sicer tako na zatakne ampak ji obrne, ker si preveč v usta stavi.... piščanec je suho meso zato poskusi, da večkrat vmes pije, jaz naši vedno ponavljam grizi z zobki, kako delajo zobki, da vidi mama..... ne pomaga vedno ...

Paštetka -> RE: Davljenje - kako pomagati? (11.7.2008 11:33:41)

daješ naprej tako kot si zdaj.
Vem, da je grozno, ko se ji zaleti, ampak glej. To mora dati skoz. Tudi nam se lahko zaleti, pa zato še ne gremo nazaj pasirat.

Vse bo vredu. ČE se pa ji zaleti naslednjič, jo damo malo dol obrneš in narahlo "udariš" po hrbtu z dlanjo. Jaz je zaot nisem vezala v stol, da sem jo lahko hitro ven vzela

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.7.2008 12:34:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ThinkPink -> RE: Davljenje - kako pomagati? (11.7.2008 13:00:01)

2 mičkena spodaj ima, zgoraj pa bosta kmalu pokukala

Stran: [1]