Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 17.5.2005 10:14:44
|
|
|
|
emaa
|
kličeš na Ginekološko kliniko, telefonska je na internetu, naročanje od 10-12 težko dobiš vezo, delajo pa do 15.7. pol so pa dopusti. Probaj splošno bonišnico trbovlje, dobiš termin takoj. Jaz sem klicala na prvi dan M in dobila datum čez 10 dni.
|
|
|
|
Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 17.5.2005 11:28:16
|
|
|
|
naja78
|
ti,anja 26.ti sporočim v sredo,meni bo zrihtal eden od dohtarjev na šihtu,ti pa sporočim.pomoje so tudi dopusti,pa delajo s polovično močjo.neki sem zasledila da prideš hitro na vrsto tudi v trbovjlah. se ti jutri oglasim in povem. lahko pa ti priskočim,da dobiš hitrej datum.ok
|
|
|
|
Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 17.5.2005 11:32:05
|
|
|
|
MašaS
|
Zdravo! Če si blizu Dolenjske, lahko pokličeš v NM. Jaz sem klicala včeraj in dobila datum 21.6. MašaS
|
|
|
|
Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 17.5.2005 14:10:36
|
|
|
|
anja 26
|
Iz srca hvala, da ste tako mi priskočile na pomoč in mi zasule s zame pomembnimi podatki. Glede na to da dr. Reš ni nevem kako prijazen z mano saj meni, da sem še mlada (27 let) in da še premalo časa poskušava (dobro leto in pol) in ker nam je tudi na HSG poslal v Postojno z možem meniva, da je bolje da greva v Postojno in pač počakava do septembra. Da se dr. Rešu še dodatno ne zamerim. Res punce ful sem vam hvaležna za vse informacije. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:HVALA:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Datum ta laparoskopijov Postojni - Naja 78 17.5.2005 14:42:40
|
|
|
|
billa
|
kaj pa v izoli si preverila? Mogoče bi te pa oni vzeli prej na laparo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?