|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo za mami,...
3.10.2007 10:15:43   
sončnica13
ja kot sem že napisala, pojma nimam kaj ji kupit. Spominčkov ima za izvoz, rož tud, posod ipd. tud,..........
prosim vas še za kakšno idejo,...

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilo za mami,...
3.10.2007 10:31:15   
bodoča
.

mojeustvarjanje

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2007 10:33:27   
Anonimen
Njena starost?
Njeni hobiji?
Njen značaj?

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2007 10:37:07   
smigli
Lahko ji podariš naročnino na kakšno njej primerno revijo, ure pilatesa, knjigo, jaz pogosto podarjam knjige, se mi zdijo zelo lepa darila, pa še posvetilo lahko napišeš vanje......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2007 10:54:07   
silvya
kupi kaj takega kar je samo za njo, kakšno rutko za okrog vratu, če jih nosi, ogrlico, parfumček, ali pa kakšen bon za frizerja ali pa kozmetičarko. To so meni same uporabne stvari, tudi če se podvajajo ni problema.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2007 10:55:39   
bodoča
kakšen cd,
knjigo, če rada bere,
bon za kozmetičarko / masažo, da se malo razvaja,
kakšno dobro torbico / denarnico,...

pomisli, če je govorila, da si kaj želi in ji izpolni željo, če se da.

mojeustvarjanje

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2007 21:24:50   
sončnica13
stara bo 63 let.
Ja zdaj sem se spomlna, da je enkrat, ko so bili tud njeni kolegi na obisku rekla, da ji ni do kakšnih daril, ker ima itak vsega dovolj-najbolj se ji pa godi, če ji ni treba kuhatuser posted image . Torej jutri ji grem kupit kupon za kosilo (seveda za 2 osebiuser posted image ) , tud za frizerja bi blo fajn ja-sam je bila ravno pred 4-imi dnevi. si bom zapisala za drugič.

hvala vam!

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2007 21:51:16   
Anonimen
Živjo.

Tudi jaz imam pri svoji mami isti problem, vse ima, nič ne rabi in če njo vprašaš ji je za vse škoda denarja .

Zato jo VEDNO kupim tisto, za kar vem, da si sama nikoli ne bi kupila.

Lani sva ji z možem kupila tajsko masažo (+ še za atija seveda da ne bo šla sama) in je bl anaravnost navdušena. Ker vem, da tega siguuuuurno ne bo sama niti v sanjah kupila. Letos pa sva kupila celodnevno karto za bazen+savne (seveda je zopet tudi ati dobil zraven darilo) in je bla tudi fulll zadovoljna.

Moje mnenje je, da za takšne naše skromne mamice jim res kupimo nekaj takšnega.
Tudi kosilce je dobra ideja, moja mamica tudi na kosila v kakšno gostilno ne bi šla sama od sebe, pač ni tak tip. Jaz pa grem lahko takoj, samo da ni treba kuhat ker mi že zmanjkuje idej kaj spet narediti za kosilo, hihihi.

Upam da sem ti kaj pomagala.

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2007 10:26:13   
sončnica13
Super hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2007 12:27:47   
Sheba
Najbolje, da ji podariš bon za kopanje, zraven še kakšno masažo...
Bo res darilo samo zanjo in še uživala bo.

Neposredna povezava do sporočila: 10
4.10.2007 13:00:42   
NATAŠI
malo jo daj razvajat.... drugače sem pa slišala full pohval za kitajsko masažo, pa nega obraza je zdaj ob jeseni primerna

(odgovor članu Sheba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?