Darilo za mami,... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

sončnica13 -> Darilo za mami,... (3.10.2007 10:15:43)

ja kot sem že napisala, pojma nimam kaj ji kupit. Spominčkov ima za izvoz, rož tud, posod ipd. tud,..........
prosim vas še za kakšno idejo,...

Hvala

bodoča -> RE: Darilo za mami,... (3.10.2007 10:31:15)

.

Anonimen -> RE: Darilo za mami,... (3.10.2007 10:33:27)

Njena starost?
Njeni hobiji?
Njen značaj?

smigli -> RE: Darilo za mami,... (3.10.2007 10:37:07)

Lahko ji podariš naročnino na kakšno njej primerno revijo, ure pilatesa, knjigo, jaz pogosto podarjam knjige, se mi zdijo zelo lepa darila, pa še posvetilo lahko napišeš vanje......

silvya -> RE: Darilo za mami,... (3.10.2007 10:54:07)

kupi kaj takega kar je samo za njo, kakšno rutko za okrog vratu, če jih nosi, ogrlico, parfumček, ali pa kakšen bon za frizerja ali pa kozmetičarko. To so meni same uporabne stvari, tudi če se podvajajo ni problema.

bodoča -> RE: Darilo za mami,... (3.10.2007 10:55:39)

kakšen cd,
knjigo, če rada bere,
bon za kozmetičarko / masažo, da se malo razvaja,
kakšno dobro torbico / denarnico,...

pomisli, če je govorila, da si kaj želi in ji izpolni željo, če se da.

sončnica13 -> RE: Darilo za mami,... (3.10.2007 21:24:50)

stara bo 63 let.
Ja zdaj sem se spomlna, da je enkrat, ko so bili tud njeni kolegi na obisku rekla, da ji ni do kakšnih daril, ker ima itak vsega dovolj-najbolj se ji pa godi, če ji ni treba kuhat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Torej jutri ji grem kupit kupon za kosilo (seveda za 2 osebi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) , tud za frizerja bi blo fajn ja-sam je bila ravno pred 4-imi dnevi. si bom zapisala za drugič.

hvala vam!

Anonimen -> RE: Darilo za mami,... (3.10.2007 21:51:16)

Živjo.

Tudi jaz imam pri svoji mami isti problem, vse ima, nič ne rabi in če njo vprašaš ji je za vse škoda denarja .

Zato jo VEDNO kupim tisto, za kar vem, da si sama nikoli ne bi kupila.

Lani sva ji z možem kupila tajsko masažo (+ še za atija seveda da ne bo šla sama) in je bl anaravnost navdušena. Ker vem, da tega siguuuuurno ne bo sama niti v sanjah kupila. Letos pa sva kupila celodnevno karto za bazen+savne (seveda je zopet tudi ati dobil zraven darilo) in je bla tudi fulll zadovoljna.

Moje mnenje je, da za takšne naše skromne mamice jim res kupimo nekaj takšnega.
Tudi kosilce je dobra ideja, moja mamica tudi na kosila v kakšno gostilno ne bi šla sama od sebe, pač ni tak tip. Jaz pa grem lahko takoj, samo da ni treba kuhat ker mi že zmanjkuje idej kaj spet narediti za kosilo, hihihi.

Upam da sem ti kaj pomagala.

sončnica13 -> RE: Darilo za mami,... (4.10.2007 10:26:13)

Super hvala!

Sheba -> RE: Darilo za mami,... (4.10.2007 12:27:47)

Najbolje, da ji podariš bon za kopanje, zraven še kakšno masažo...
Bo res darilo samo zanjo in še uživala bo.

NATAŠI -> RE: Darilo za mami,... (4.10.2007 13:00:42)

malo jo daj razvajat.... drugače sem pa slišala full pohval za kitajsko masažo, pa nega obraza je zdaj ob jeseni primerna

Stran: [1]