|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes zadnjič....
19.2.2005 16:16:02   
tilka
praznujemo rojstni dan naših otrok.
Doma imam sedem sedemletnikov, ker moja noče v
Mc donalds. In sklep je, da nikoli več ne praznuje s prijatelji.
In kakšne so vaše izkušnje? Vaši rojstni dnevi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Danes zadnjič....
19.2.2005 17:21:46   
TARA in MAJ
Ne razumem zakaj zadnjič s prijatelji doma.
Kaj ni lepo praznovati doma?:zmeden2:

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Danes zadnjič....
19.2.2005 17:54:03   
beba76
Mi smo decembra imeli doma 14 8-letnikov (bili so sami fantje) in smo tudi prišli do zaključka, da je to bilo zadnjič.
Komaj sem jih obvladovala - samo streljanje in nogomet po bajti...so mi skoraj vse na glavo postavili.
Prez pardona sem se odločila, da bo naslednje leto sinko praznoval roj. dan v kaki gostilni ob pici. Žal je rojen decembra, ko jih za ne vem koliko časa ne moreš poslati ven, saj je mrzlo, pa še tema je ful hitro, imeti 14 takih mulcov cel popoldan v bajti pa je prava katastrofa!!

Praznovali torej bomo, saj smo otroke tako "razvadili", da brez žura s prijatelji ne gre, bo pa vse bolj na kratko in predvsem zame manj stresno:)-:)-:)-:)-.

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Danes zadnjič....
19.2.2005 18:19:51   
Gina
Mi smo samo enkrat imeli doma, pa nikoli več. Zdaj gredo v Mc Donalds, pa čeprav jih moramo vse zapeljat, ali pa v Kolosej. Nazadnje so se šli še z avtomobilčki peljat, pa so bili vsi srečni. Na pico tudi ne, ali slaščičarno, ker tam jih moraš tudi sam "zabavat" oz. gledat, da ne bodo vsega tam uničili.
Jaz te čisto razumem.

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Danes zadnjič....
19.2.2005 18:43:17   
Anonimen
Haha..:):):)

Ste pa kmalu obupali:)- Jaz sem tudi večkrat praznovala v McDonald'su, ker doma nisme smela:)-(ker se mojim sošolkam ni dalo nič dopovedat, še najmanj, da je ura pol enajst in da nismo sami v stolpnici!!). Je enkrat ena sošolka čist po pravici povedala, da ko smo v McDonald'su sploh nima občutka, da je rd. Pač prideš, se naješ in greš.:zmeden:

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Danes zadnjič....
19.2.2005 19:22:47   
tilka
Šele sedaj vidim, da sem bila tako zmedena, da sem vpisala pod čisto napačni forum. Hotela sem pod NAŠ VSAKDAN.
Ribica, ali lahko to popraviš?
Bodočih mamic pač ne morem "strašiti" s tem.
Tara9, meni od danes dalje res ni več lepo praznovat s prijatelji mojih otrok. Prvič se mi je zgodilo, da me en fantek ni ubogal. Dobesedno sem ga morala dvakrat dvigniti in odnesti iz sobe, da je dal mir. Pa zakaj bi morali sploh praznovati, dokler ne znajo sami iti v gostilno in plačati za sabo?
Ja tako je kot ste napisale, še pice niso znali v miru pojesti. Hoteli so plezati pod mizo. In sem se morala razjeziti in ko smo se zmenili, da tega tudi v šoli ne morejo delati, me gledajo užaljeno, kot da sem jim prepovedala ne vem kaj.

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Danes zadnjič....
19.2.2005 19:25:19   
Anonimen
Tilka, bom rekla Vesni;)

(odgovor članu tilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Danes zadnjič....
19.2.2005 19:35:22   
vesnaRR
Vesna predlaga, da se tema odpre še na Vsakdanu;)

Lp, Vesna

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Danes zadnjič....
19.2.2005 22:07:08   
tilka
Sem jo že prepisala še tja. Pa jo lahko sedaj od tukaj izbrišete...če je to seveda možno.
pa lep pozdrav in lep večer še naprej. Jaz grem malo počivat. Si zaslužim.:bravo:

(odgovor članu tilka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?