Danes zadnjič.... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tilka -> Danes zadnjič.... (19.2.2005 16:16:02)

praznujemo rojstni dan naših otrok.
Doma imam sedem sedemletnikov, ker moja noče v
Mc donalds. In sklep je, da nikoli več ne praznuje s prijatelji.
In kakšne so vaše izkušnje? Vaši rojstni dnevi?

TARA in MAJ -> Danes zadnjič.... (19.2.2005 17:21:46)

Ne razumem zakaj zadnjič s prijatelji doma.
Kaj ni lepo praznovati doma?:zmeden2:

beba76 -> Danes zadnjič.... (19.2.2005 17:54:03)

Mi smo decembra imeli doma 14 8-letnikov (bili so sami fantje) in smo tudi prišli do zaključka, da je to bilo zadnjič.
Komaj sem jih obvladovala - samo streljanje in nogomet po bajti...so mi skoraj vse na glavo postavili.
Prez pardona sem se odločila, da bo naslednje leto sinko praznoval roj. dan v kaki gostilni ob pici. Žal je rojen decembra, ko jih za ne vem koliko časa ne moreš poslati ven, saj je mrzlo, pa še tema je ful hitro, imeti 14 takih mulcov cel popoldan v bajti pa je prava katastrofa!!

Praznovali torej bomo, saj smo otroke tako "razvadili", da brez žura s prijatelji ne gre, bo pa vse bolj na kratko in predvsem zame manj stresno:)-:)-:)-:)-.

Gina -> Danes zadnjič.... (19.2.2005 18:19:51)

Mi smo samo enkrat imeli doma, pa nikoli več. Zdaj gredo v Mc Donalds, pa čeprav jih moramo vse zapeljat, ali pa v Kolosej. Nazadnje so se šli še z avtomobilčki peljat, pa so bili vsi srečni. Na pico tudi ne, ali slaščičarno, ker tam jih moraš tudi sam "zabavat" oz. gledat, da ne bodo vsega tam uničili.
Jaz te čisto razumem.

Anonimen -> Danes zadnjič.... (19.2.2005 18:43:17)

Haha..:):):)

Ste pa kmalu obupali:)- Jaz sem tudi večkrat praznovala v McDonald'su, ker doma nisme smela:)-(ker se mojim sošolkam ni dalo nič dopovedat, še najmanj, da je ura pol enajst in da nismo sami v stolpnici!!). Je enkrat ena sošolka čist po pravici povedala, da ko smo v McDonald'su sploh nima občutka, da je rd. Pač prideš, se naješ in greš.:zmeden:

tilka -> Danes zadnjič.... (19.2.2005 19:22:47)

Šele sedaj vidim, da sem bila tako zmedena, da sem vpisala pod čisto napačni forum. Hotela sem pod NAŠ VSAKDAN.
Ribica, ali lahko to popraviš?
Bodočih mamic pač ne morem "strašiti" s tem.
Tara9, meni od danes dalje res ni več lepo praznovat s prijatelji mojih otrok. Prvič se mi je zgodilo, da me en fantek ni ubogal. Dobesedno sem ga morala dvakrat dvigniti in odnesti iz sobe, da je dal mir. Pa zakaj bi morali sploh praznovati, dokler ne znajo sami iti v gostilno in plačati za sabo?
Ja tako je kot ste napisale, še pice niso znali v miru pojesti. Hoteli so plezati pod mizo. In sem se morala razjeziti in ko smo se zmenili, da tega tudi v šoli ne morejo delati, me gledajo užaljeno, kot da sem jim prepovedala ne vem kaj.

Anonimen -> Danes zadnjič.... (19.2.2005 19:25:19)

Tilka, bom rekla Vesni;)

vesnaRR -> Danes zadnjič.... (19.2.2005 19:35:22)

Vesna predlaga, da se tema odpre še na Vsakdanu;)

Lp, Vesna

tilka -> Danes zadnjič.... (19.2.2005 22:07:08)

Sem jo že prepisala še tja. Pa jo lahko sedaj od tukaj izbrišete...če je to seveda možno.
pa lep pozdrav in lep večer še naprej. Jaz grem malo počivat. Si zaslužim.:bravo:

Stran: [1]