|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes sem pa popenla..
2.6.2005 22:41:07   
Tejči
Da kr začnem..sicer se mi je to zgodilo pred petimi urami, ampak sem še vedno v luftu:grrr::grrr::grrr: Kot veste, sem študentka in kljub moji pikici si želim še kakšen izpit narest, da mi bo drugo leto lažje. No in seveda imam večina tako "super" sošolke, ki pokličejo oz. pošljejo sms samo takrat, ko kaj rabijo. Z dnevnikom, ki sem ga morala naredit pri tehniki, sem se mantrala celi mesec. Čeprav sta dve sošolki že imeli naretega, nista hoteli nikomur posodit. Takrat, ko sem ga začela delat, sem seveda hotela od koga videt, kako bi naj zgledal, a takrat so mi vse obljubile, da mi bodo posodile, ko bodo imele nareto..a od takrat ne duha ne sluha o tem. Danes pa mi predraga sošolka pošlje sporočilo..ga bom kr direkt prepisala: "Zdravo! Kak si? Jaz sem ok. Sem slišala da imaš dnevnik že narejen. Si ga sama naredila? Jaz bi te prosla če bi mi ga poslala po mailu: ...(naslov njenega maila ne bom pisala) Prosim lepo! Uživaj, cao." :grrr::grrr::grrr: Sem tak jezna, ko hudič!! Ona si misli, da bom jaz njej kr poslala dnevnik, zato da se bo ona lahko lepo sončla zunaj!:grrr: Halo??? Jaz imam otroka, pa sem ga lahko naredila, ona pa je fraj, pa...:grrr::grrr::grrr: Jau, sem jezna. Valda ji ga ne bom poslala. Že lani smo morali delat podoben dnevnik, pa sem takrat bila tako neumna in sem lepo vsem po vrsti pošiljala. Zaj pa ne bom več tak dobra dušica, ker potem samo najebem-oprostite izrazu-ampak je res.

Se je vam tudi to dogajalo oz. se vam dogaja?

Se opravičujem, ker sem toliko napisala, ampak sem tak jezna:grrr::grrr::grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Danes sem pa popenla..
2.6.2005 22:52:13   
Magi*
ja Tejči, dobrota je vedno bila in bo sirota. zato je tudi prav, da pomagaš samo tistim, ki so pomoči res potrebni. pa ne se jezit, ni dobro za zdravje;)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Danes sem pa popenla..
2.6.2005 22:52:38   
Moyca_
kolko češ- takih sošolk mislim:)-:)-
eh boli te georg si reči

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Danes sem pa popenla..
2.6.2005 23:06:14   
Andra
Tejči tak ti bom rekla, jaz tudi študiram ob dveh malih otrocih in sem danes naredila zadnji izpit za drugi letnik, vse v prvem roku. Tiste, ki pa so še same in fraj imajo pa še kup obveznosti...Lenobe!
Mamice smo pač bolj pridne in se znamo organizirat.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Danes sem pa popenla..
2.6.2005 23:16:03   
Anonimen
Ne se sekirat, čeprav verjamem, da te čist raz... :hudicek:

To je povsod...je in bo :zmeden:

lp,:fis:

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Danes sem pa popenla..
2.6.2005 23:23:30   
Gina
Eh, ne sekiraj se, ni vredno.

A ti povem, kaj se je meni enkrat zgodilo.
Eno leto sem delala par mesecev projekt z otroki v šoli, kar precej obsežen in naporen. Seveda sem tisto potem razširila in tudi napisala v eno tako projektno 40-stransko delo + slike in ostalo, za projekt na faksu. Takrat sem imela 2 zelo majhna otroka doma, moža, ki je imel ljubico, ločevala sem se in hkrati iskala stanovanje. pa študirala še visoko šolo seveda. No, ko sem končala faks, me ena sodelavka vpraša, če ji dam svoje seminarske, ker bo ona delala zdaj faks. Sem rekla seveda in ji vse prinesla. Čez pol leta vidim svoj projekt, (sicer z rahlimi spremembami, pa ne dosti), kako visi pred vrati čisto ene tretje sodelavke, pred njenim razredom, kako ga vsi občudujejo, da se je pa res dobro spomnila in oh in sploh.... Izmislila si je, da je to njeno!!!
Saj mi je pisker gor vrglo, ampak potem sem čez en dan ugotovila, da ni vredno. Saj v bistvu so vsi vedeli da je moje. Spomnili so se, da sem to delala. Če pa niso, jim je pa že kdo povedal, ki je za to slišal, saj veš, babe na kupu. V bistvu se je blamirala sama.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 0:28:10   
Annny
Hehe, poznam to;) Ponavadi je tako, da ti nekaj posodiš oz. daš, ko pa ti rabiš uslugo nazaj, je pa ponavadi ne dobiš ali pa zelo težko.
Zdaj pa kar premisli, a se ti splača.
Jaz se ne pustim izkoriščati.
lp

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 4:51:16   
Anonimen
Jaz sem zmeraj dala naprej, če sem kaj imela, zato, da sem dobila, kadar sem rabila. Ampak to je bilo 1:100, torej v tvoji zgodbi bi bila jaz izkoriščevalka :)-

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 6:49:16   
teta beta
Tega jaz nisem nikol zastpla. Iz tistih predmetov, ki so me zanimal, sem imela vedno ful dobre zapisek in sem jih posodla vsakomur, ki mi je rekel za njih, še krožila so okoli, pa me ni motilo. Sicer sem ostala breez nekaterih, ampak jih itak ne bom rabila... Sposodila sem si pa vedno od takih, ki sem vedela, da mi bojo posodili, tako da take izkušnje hvalabogu nimam. Poznam pa neki primerov, ob katerih mo je šlo na bruhanje...

No, povsem druga pesem pa je tak primer, kot ga je omenila Gina, to bi pa jaz kr popizdila.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 6:50:09   
teta beta
Uups, :ups:, jutro... Bo treba kako :kava: zategnat.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 6:53:46   
CatJa
Zapiske in knjige sem vedno dala naprej, s seminarskimi je pa itak tako, da se bolj ko ne kopirajo, razen, ce je res slo za resitev nekega primera v dol. podjetju, potem pac take seminarske ne dam.

Sem imela pa tudi jaz take kolegice, ki ti niti kaksne knjige za skopirat ne bi posodle, kaj sele zapiske ali seminarsko.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 7:07:53   
Anonimen
Babe jest sem pa vedno dala in vedno dobila.
:bravo:

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 7:08:18   
Anonimen
Zapiske, valjda.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 8:19:55   
Meggi
Mah ni za govorit, maš nekatere komade- ki so flegma ko špricer in jim je pač vseeno kak dajo naprej.

Zdaj veš da boš se tud sama štopala pri dobroti.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 8:26:38   
NinKa
Pol pa še jaz čist nasprotno zgodbo.....

Res sem presrečna glede tega...men pa vsi sošolci in sošolke pomagajo....kolikor se le da....če me kaj zanima sam mejl pošlem, al pa SMS, pa je.

Čisto nasprotje od tega kaj je bilo v 1 in 2 letniku...res da sem na smeri, na katero pride zelo zelo malo študentov, ampak so ti med seboj ful skupaj in se poznamo. Pa tut mojim profesorjem vsaka čast, kolikor se le da mi gredo na roko, razen na izpitu samem, kar mi je čist samoumevno.

RES, ful mam srečo glede tega...Po moje doben tega ne bere, ampak, če kdo bere....HVALA.

NinKa
:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 9:36:16   
HuAnita
Poznam to. In potem ti je debil, ki je od mene dobil seminarsko, samo ime avtorja spremenil, pa datum, dobil 10, jaz pa 7:zmeden2: :zmeden2: :zmeden2:
Smo pač očitno naivne. No, jaz sem malo skenslala to' dobroto siroto', pa mi zdaj domači pravijo, da sem ojštra in neprijazna. Valda, ker se ne pustim več tako 'nategovati'. (no, samo enemu:sloncek: :sloncek: :sloncek::love:):)-

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 9:58:11   
Magi*
pa še moj comment: jaz moram prebrati goro seminarskih (po službeni dolžnosti). pol pa berem take nebuloze, pa vse isto, pa prepisan,... pol pa ugotavljaj kdo je od koga prepisal. a je bla prej kura al jajce?

zadevo sem rešla tako, da je mušter za seminarsko na netu, morjo obdelat sam svoj praktični primer in ga opisat, utemeljit rešitev in komentirat rezultate in vse skupaj vnesti v naprej pripravljeno formo in v tekstu odgovoriti na bistvena vprašanja. pa še to se zgodi, da kak bukselj odgovori z DA ali NE:zmeden: seveda pa je jasno rečeno, da je za boljšo oceno pa treba bit malo bolj inovativen... tako je vsem jasno, kakšni so kriteriji, da prepisat jim ni treba. pa se na žalost še kak tak najde, ki skopira celo seminarsko in spremeni samo ime avtorja in datum. na srečo pa meni spomin še dobro dela:hudicek:.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 11:00:42   
viv_
Jaz sem tudi vedno dala in vedno dobila. Pa še zdaj mi ni problem pomagat kateri, če le lahko.

To, da pa imate nekatere študentke otroke nekatere pa ne pa ne igra nobene vloge. Odločitev vsakega posameznika...

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 11:16:03   
hati
:)- :)- :)- Tejči... me veseli, da si prišla do spoznanja...kaki so nekateri ljudje.... No jaz spadam tudi med tiste, ki so vedno vse dali in posodili..od knjig do zapiskov... in na žalost ni nihče ničesar vrnil...in mi je kar malo žal.... vsaj po seminiarskih... ki so se '' izgubile'' skupaj z disketo.... jaz pa dobila doma virus na računalniku in je blo vse uničeno... ampak, ker smo že pri zgodbah... V drugem letniku faksa, smo imeli pač seminarsko nalogo, ki je pomenila eno oceno navzgor...seveda, pogoj je bila pozitivna... No jaz sem to seminarsko lepo naredila.... in jo pustila v sobi, študentskega doma... in seveda letela domov, k mojemu dragemu... No potem sem se vrnila čez teden...samo oddat to zadevo, na govorilne ure... ker je bil pač zadnji dan za oddajo... Pridem v sobo... seminarske nikjer.... Vprašam cimro, ki je bla moja sošolka, če kaj ve.... in mi mrtvo hladno reče...ja sem mislila, da te ne bo...pa sem samo spremenila prvo stran in oddala seminarsko jaz... Halllllooooo.... če tistikrat nisem doživela živčnega zloma ...ga verjetno ne bom več :)... No tako...pa je šlo moje garanje.... ker nisem prepisovala seminarskih.... lepo za njeno plus oceno... jaz sem pa dobila devetko in očitek profesorice da sem tako lena, da se mi ni ljubilo naredit seminarske in tako ne morem imeti 10....
.. pa se človek z leti vsega nauči..... predvsem pa izgovoriti tisti NE... ampak...še vedno ne znam najboljše... :)- :)- :)-

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 11:19:17   
Tejči
Aja viv nisem vedla:zmeden: Jaz sem pa misla, da one ki nimajo otrok imajo več časa..pa tistim ki mamice doma vse pospravljajo in kuhajo, mislim da tudi imajo več časa..:zmeden::zmeden: Ali se motim???
No, vsak po svoje, pri meni se je v glavnem ta dobrota končala, ker lenob pa ne bom podpirala-niti slučajno!!!:grrr:
Še dobro, da obstaja par takšnih oseb, ki so dobrega srca, to pa vem katere so pri meni in tem bom z veseljem pomagala in posodila seminarske, dnevnike,...

Lp, Tea:sloncek:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 11:24:52   
viv_
Ja Tejči, sej vem da ni časa... iz prve roke, ker sama tudi študiram (delam podiplomca), pa hodim v službo, pa imam otroka... Ampak zato ne morem pričakovat od ostalih ne vem kaj. Sem se sama odločila za otroka in tako to je.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 11:28:04   
Tejči
Ja viv, jaz tudi od nikogar nič ne pričakujem, ampak sošolke od mene..da jim bom jaz delala seminarske, dnevnike.. Ja , pa kaj še-niti pod razno. :grrr: Ta omenjena sošolka pa ni bla niti toliko dobra, da bi mi zapiske s predavanj posodla. Pa OK, jih ne rabim..nisem tak neumna, da ne bi znala sama po knjigi naštudirat izpita. Enostavno grem do prof., mi pove iz katere literature se naj učim in je problem rešen.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 11:29:50   
viv_
Tejči - tako kot so napisale. Dobrota je sirota...

Ampak jaz res nimam slabih izkušenj s tem. Pri nas nas je bilo v 4. letniku samo 7 in smo si vse izmenjali. Pa literaturo smo razdelili, naredil vsak za svoje del povzetek... Res smo super funkcionirali. Ampak to je bilo še v prejšnjem tisočletju :)-

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Danes sem pa popenla..
3.6.2005 12:12:47   
Tejči
Saj, zaj pa se mi zdi da je še sama faušija in zahrbtnost, ne moreš verjet. Ampak obstajajo pa svetle izjeme in po mojih izkušnjah, je teh veliko manj, kot tistih "grdob".

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?