Tejči -> Danes sem pa popenla.. (2.6.2005 22:41:07)
|
Da kr začnem..sicer se mi je to zgodilo pred petimi urami, ampak sem še vedno v luftu:grrr::grrr::grrr: Kot veste, sem študentka in kljub moji pikici si želim še kakšen izpit narest, da mi bo drugo leto lažje. No in seveda imam večina tako "super" sošolke, ki pokličejo oz. pošljejo sms samo takrat, ko kaj rabijo. Z dnevnikom, ki sem ga morala naredit pri tehniki, sem se mantrala celi mesec. Čeprav sta dve sošolki že imeli naretega, nista hoteli nikomur posodit. Takrat, ko sem ga začela delat, sem seveda hotela od koga videt, kako bi naj zgledal, a takrat so mi vse obljubile, da mi bodo posodile, ko bodo imele nareto..a od takrat ne duha ne sluha o tem. Danes pa mi predraga sošolka pošlje sporočilo..ga bom kr direkt prepisala: "Zdravo! Kak si? Jaz sem ok. Sem slišala da imaš dnevnik že narejen. Si ga sama naredila? Jaz bi te prosla če bi mi ga poslala po mailu: ...(naslov njenega maila ne bom pisala) Prosim lepo! Uživaj, cao." :grrr::grrr::grrr: Sem tak jezna, ko hudič!! Ona si misli, da bom jaz njej kr poslala dnevnik, zato da se bo ona lahko lepo sončla zunaj!:grrr: Halo??? Jaz imam otroka, pa sem ga lahko naredila, ona pa je fraj, pa...:grrr::grrr::grrr: Jau, sem jezna. Valda ji ga ne bom poslala. Že lani smo morali delat podoben dnevnik, pa sem takrat bila tako neumna in sem lepo vsem po vrsti pošiljala. Zaj pa ne bom več tak dobra dušica, ker potem samo najebem-oprostite izrazu-ampak je res. Se je vam tudi to dogajalo oz. se vam dogaja? Se opravičujem, ker sem toliko napisala, ampak sem tak jezna:grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|