Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Danes dobila pošto iz mb ambulante 17.5.2005 9:52:44
|
|
|
|
saša24
|
ojla! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: js mam upanje, da ti ne bo treba it na ivf!!!!! ker smo mi držale pesti in je pikica že v tebi. upaj samo da tam ostane.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
Danes dobila pošto iz mb ambulante 17.5.2005 10:18:00
|
|
|
|
buškica
|
Joj, zdej si pa tud meni dala upanje da mi ne bo teba čakati več kot šest mesecev za prvi postopek IVF
|
|
|
|
Danes dobila pošto iz mb ambulante 17.5.2005 13:21:45
|
|
|
|
Pikipoki
|
:)Jaz sem dobila pošto že za 23. 5. :) Sva ful vesela - OBA. No, malo me je tudi strah. Upava na vse najboljše!!! LP
|
|
|
|
Danes dobila pošto iz mb ambulante 17.5.2005 20:08:09
|
|
|
|
ronni
|
Super, želim vama, da se čimboljše zmenita na sestanku,ali pa še boljše, da boš do junija že :nosecka:!!!! pa ne pozabit poročat, kako bo na dogovoru. Sem radovedna-tudi midva pričakujeva pismo iz Ljubljane zdaj enkrat!! Saška
|
|
|
|
Danes dobila pošto iz mb ambulante 19.5.2005 9:46:47
|
|
|
|
aljča
|
Pozdravljena Ronni! Moje prvo poročanje bo že 30.05. ko bom delal test po zadnji IUI.Na 29.5 mi pride 14 dni jaz pa bom delala test naslednji dan,če pokaže :roza::modri:potem bom zlo vesela,če pa ne pokaže pa bom poročala ko bom 10.6.začela z pripravami v IVF postopek.Držim pestke tud zate, da boš šla kmalu v akcijo. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Danes dobila pošto iz mb ambulante 19.5.2005 21:04:09
|
|
|
|
ronni
|
Super, to bo pa kmalu. Tudi jaz sem upala, da bom zagladala :roza::modri:, pa sem prav danes dobila:hudicek:!!!! Ta je ta mesec prav čudna, ampak je. Mislim pa, da bom kljub temu naredila jutri test. Malo se namreč bojim tudi za izvenmaternično nosečnost,zato mi je G. predlagal, da vedno naredim test,če je :hudicek: slabša. Upam,da bo vse OK. Upam,da bova res čimprej :nosecka: in si bova lahko delile še druge, bolj prijetne težavice!!!!:metulj::metulj: Saška
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?