Danes dobila pošto iz mb ambulante (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

aljča -> Danes dobila pošto iz mb ambulante (17.5.2005 9:22:29)

Pozdravljene punce.To pišem za vse tiste,ki ste v Mb na čakalni listi za IVF.Danes sem dobila njihovo pošto kjer sva vabljena z mojim:love: 10.06.2005 ob 12 uri na posvet za postopek IVF.Na čakalni listi sem od meseca januarja letos.Čeprav so mi včeraj delali zadnji IUI postopek.Zdej bomo čakal 14 dni kaj bo,če ni nič:modri::roza:potem pa v juniju naprej v akcijo.
Upam, da se vam kej pomagala s to novičko, da lahko vidite, da se res v mb čaka samo 6 mesecev.Vsem želim velik:sloncek::sloncek::sloncek:uspehov da bomo čimprej zagledale:modri::roza:.
Lep dan želim,sedaj grem pa počivat,ker me nekaj :zmeden2:v spodnjem delu boli.
Alja:metulj::metulj:

saša24 -> Danes dobila pošto iz mb ambulante (17.5.2005 9:52:44)

ojla!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

js mam upanje, da ti ne bo treba it na ivf!!!!!

ker smo mi držale pesti in je pikica že v tebi. upaj samo da tam ostane.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

buškica -> Danes dobila pošto iz mb ambulante (17.5.2005 10:18:00)

Joj, zdej si pa tud meni dala upanje da mi ne bo teba čakati več kot šest mesecev za prvi postopek IVF

Pikipoki -> Danes dobila pošto iz mb ambulante (17.5.2005 13:21:45)

:)Jaz sem dobila pošto že za 23. 5. :)
Sva ful vesela - OBA. No, malo me je tudi strah. Upava na vse najboljše!!!

LP

ronni -> Danes dobila pošto iz mb ambulante (17.5.2005 20:08:09)

Super, želim vama, da se čimboljše zmenita na sestanku,ali pa še boljše, da boš do junija že :nosecka:!!!!
pa ne pozabit poročat, kako bo na dogovoru.
Sem radovedna-tudi midva pričakujeva pismo iz Ljubljane zdaj enkrat!!
Saška

aljča -> Danes dobila pošto iz mb ambulante (19.5.2005 9:46:47)

Pozdravljena Ronni!

Moje prvo poročanje bo že 30.05. ko bom delal test po zadnji IUI.Na 29.5 mi pride 14 dni jaz pa bom delala test naslednji dan,če pokaže :roza::modri:potem bom zlo vesela,če pa ne pokaže pa bom poročala ko bom 10.6.začela z pripravami v IVF postopek.Držim pestke tud zate, da boš šla kmalu v akcijo.
Alja:metulj::metulj:

ronni -> Danes dobila pošto iz mb ambulante (19.5.2005 21:04:09)

Super, to bo pa kmalu.
Tudi jaz sem upala, da bom zagladala :roza::modri:, pa sem prav danes dobila:hudicek:!!!!
Ta je ta mesec prav čudna, ampak je. Mislim pa, da bom kljub temu naredila jutri test. Malo se namreč bojim tudi za izvenmaternično nosečnost,zato mi je G. predlagal, da vedno naredim test,če je :hudicek: slabša.
Upam,da bo vse OK. Upam,da bova res čimprej :nosecka: in si bova lahko delile še druge, bolj prijetne težavice!!!!:metulj::metulj:
Saška

Stran: [1]