|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dan OH
30.5.2006 12:14:21   
ŽELJA
Pozdravljene.

A mi lahko napišete kaj jeste na ta dan. Ampak natančno. Recimo Pizza, kakšna, kaj vse date gor, al pa recimo široki rezanci z omako, kakšno omako. Kako jo pripravite?

Hvala v naprej, bom ful hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dan OH
30.5.2006 12:19:07   
ŽELJA
Mislm, ne me narobe razumet, ker sem že vse poste prebrala za ideje, pa ne štekam ko napišete : slastna pica! Ne morm vrjet da mislite testo+ kečap, kar naj bi bilo dovoljeno. Vrjetno mate mal dodelano pico.

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dan OH
30.5.2006 12:22:08   
*pepelka*
Vrjetno mate mal dodelano pico.


Jaz sem si jo dodelala kot ti temu praviš še z zelenjavo npr. paprika, paradižnik, čebula, gobice, pa seveda začimbe

Za testenine pa sem si pripravila zelenjavno ali pa gobovo omako

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dan OH
30.5.2006 12:48:35   
dulcinea
Jaz sem si pico delala s paradižnikovo omako, gor pa vse sorte zelenjave.
Testenine pa tud s paradižnikovo omako. Pa seveda povsod začimbe. Malo poskušaj ap boš že našla pravi okus.

LP, D


_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dan OH
30.5.2006 13:12:05   
CosmoGirl
Se podpišem pod oba posta. Ustvarjaj. Ampak kar se zelenjave tiče. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dan OH
30.5.2006 13:21:22   
katis
Zdravo!

PICA:
testo + paradižnikova omaka (omaka od pelatov+ malo gorčice + origano + sol) nato pa gor zložim, kar imam pri roki (pelate, bučke, jajčevci, olive, papriko, gobice, artičoke...+origano) + običajno posujem še s česnom ali pa po pečeni dam malo tržaške omake. Včasih na pečeno naložim še malo rukole...

TESTENINE:
1. AL OLIO
na olivnem olju zarumenim česen (in morda malce vegete) in nato v ponov stresem testenine in premešam
2. PARADIŽNIKOVA OMAKA
na olivnem olju prepražim česen posut z vegeto, nato dodam pasirn paradižnik ali mezgo iz tube, dolijem malo vode in pustim, da prevre. Nato stresem notr testenine in premešam. Včasih posujem še z origanom ali peteršiljem
3. GOBOVA OMAKA
prepražim čebulo in česen na malo olivnega olja in vegeti. Ko zarumeni, dodam gobice ter začimbe (origano ali majaron ali timijan ali koper ali kako mešanico). Včasih dodam še malce paradižnika in prevrem ter pustim skoraj povreti.
4. ZELENJAVNA OMAKA
prepražim čebulo, dodam zelenjavo po želji, dodam paradižnik in začimbe, ter malce zalijem in pustim povreti skoraj do konca
5. PAPRIKA OMAKA
na malce olivnega olja in česna prepražim na koščke narezano zeleno papriko, dodam malce pradaižnika in vode, ter malce gorčice + začimbe, pustim da povre skoraj do konca...

Kečapa ne uporabljam (preveč sladkorja v njem) ampak le pasirani pradaižnik (in morda mezgo iz tube)

Omak nikdar ne gostim z moko ali čim podobnim, temveč le prevrem in pustim povreti skoraj do kraja, tako da se zgosti že zaradi lastnih sokov. Lahko pa bi recimo pol omake tudi spasirala s paličnim mešalnikom in jo zgostila na tak način...

Sem (bila) pri bombah, mi je zelo lepo uspevalo in bom še kako rundo ponovila. JEdla nisem nikdar enolične ali puste hrane.

Lep pozdrav in dober tek

< Sporočilo je popravil katis -- 30.5.2006 13:31:44 >


_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?