Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 23.4.2010 16:42:42
|
|
|
|
ljupka
|
Groza,a se tudi pri nas to dogaja?
|
|
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 23.4.2010 17:22:40
|
|
|
|
luka jan
|
Groza, brez besed. Se sprašujem, kakšni so starši, da lahko kaj takega naredijo?
|
|
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 23.4.2010 18:17:51
|
|
|
|
Fleka
|
No comment,...
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 23.4.2010 20:03:06
|
|
|
|
malenaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Groza,a se tudi pri nas to dogaja? jap se dogaja in se je že dogajalo. Blizu mene so pred leti našli truplo dojenčka v kanti za smeti
|
|
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 23.4.2010 20:04:25
|
|
|
|
ljupka
|
Verjemnte kako mi je hudo imam prav sedaj doma dva en mesec stara in teško verjamem!
|
|
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 23.4.2010 20:16:50
|
|
|
|
Saša27
|
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 23.4.2010 21:33:06
|
|
|
|
kovač
|
...škoda kaj nekateri pa otrok ne morejo imeti kako bi se razveselili takega bitjeca
|
|
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 23.4.2010 21:49:00
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač ...škoda Škoda? Škoda je če totalka razbiješ nov avto. Za konkretni primer pa ne najdem ustrezne besede, ki bi opisala to grozo.
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 23.4.2010 22:01:43
|
|
|
|
MTFP
|
ubogo detece...
|
|
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 23.4.2010 22:03:07
|
|
|
|
sanasan
|
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 23.4.2010 22:07:59
|
|
|
|
kovač
|
tomtaylorca ja škoda ni mi vseeno. ne primerjam pa z avtomobilom kot to ti počneš želela sem samo povedati koliko ljudi bi lahko osrečil ta otrok, ampak na veliko žalost ga ni več med živimi nekateri pa čakajo 10 let za posvojitev.....
|
|
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 23.4.2010 22:53:13
|
|
|
|
cvetka.marjetka
|
Kar pojezi me, ko preberem kakšne hude izjave! "Ne sodi, da ne boš sojen!" Poznam eno mamo, ki je že pred leti naredila detomor. Otrok je bil več kot zaželjen. Veliko let nista mogla imet otrok... potem pa ne vem... depresija, porod doma in se ji je utrgalo na polno. Žalostno, da zdravstevni delavci, ginekologinja niso opazili njene stiske, še bolj žalostno je, da tega niso (ali pa niso hoteli) opazili domači. Zgodba je tako huda, tragična, da trga srce. Ne bom pisala vsega, hotela sem samo povedati, da je v veliko primerih detomora huda, huda duševna stiska. Naj opravijo organi (policija, forenziki, pa še kdo) svoje delo in šele potem "kamenjajte" to žensko. Raje jutri prižgite svečko za tega nedolžnega otročka.
|
|
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 24.4.2010 6:26:50
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Se kar strinjam s cvetko marjetko. Dejanje je res grozno in mi gre kar na jok, ko pomislim na to. Samo je depresija ali kako "čudno poporodno/predporodno stanje" najbrž pripeljalo do tega. Po moje je bolj malo takih, ki to naredijo iz hudobije, sovražnosti...
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 24.4.2010 7:03:38
|
|
|
|
krtačka
|
oprostite, ampak za mame, ki ubijajo svoje otroke, pa res ni opravičila. Ja, ženska je sigurno doživljala stisko, bi pa lahko drugače to rešila. Po vaše lahko opravičujemo vsakega, ki je "duševno bolan" in ubija. Marsikdo je tak, pa ga vsi obsojamo. In pedofile in še in še ...
|
|
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 24.4.2010 7:43:40
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtačka oprostite, ampak za mame, ki ubijajo svoje otroke, pa res ni opravičila. Ja, ženska je sigurno doživljala stisko, bi pa lahko drugače to rešila. Po vaše lahko opravičujemo vsakega, ki je "duševno bolan" in ubija. Marsikdo je tak, pa ga vsi obsojamo. In pedofile in še in še ... Saj problem je ravno v tem, da je ne zna drugače rešit. Pomoje. Bog vedi, kaj se dogaja v glavah ljudi, ki pobijajo svoje potomce. Res grozno.
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 24.4.2010 8:04:35
|
|
|
|
CatJa
|
Kje sploh piše, da je to sama storila? Kaj pa če je kak primer, podoben Fritzlu; punca zaprta za domačimi stenami, oče otroka pa se je takole rešil "nadloge" Kdo ve, vse je možno, družba je vedno bolj bolana.
|
|
RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novor... 24.4.2010 8:44:06
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: cvetka.marjetka Kar pojezi me, ko preberem kakšne hude izjave! "Ne sodi, da ne boš sojen!" Poznam eno mamo, ki je že pred leti naredila detomor. Otrok je bil več kot zaželjen. Veliko let nista mogla imet otrok... potem pa ne vem... depresija, porod doma in se ji je utrgalo na polno. Žalostno, da zdravstevni delavci, ginekologinja niso opazili njene stiske, še bolj žalostno je, da tega niso (ali pa niso hoteli) opazili domači. Zgodba je tako huda, tragična, da trga srce. Ne bom pisala vsega, hotela sem samo povedati, da je v veliko primerih detomora huda, huda duševna stiska. Naj opravijo organi (policija, forenziki, pa še kdo) svoje delo in šele potem "kamenjajte" to žensko. Raje jutri prižgite svečko za tega nedolžnega otročka. Moja soseda je pred leti storila isto. Čakala sta otroka, ma, če rečem 10 let je premalo, potem pa ko je bila punčka stara kakšna 4 leta se ji je enostavno utrgalo in je zadušila punčko, nato pa obesila še sebe. Našel jih je očka, ko je prišel pogledat zakaj žene ni v službo. Kar kocine mi gredo pokonci.... Tako da, ne obsojajte vnaprej, da ženska naredi kaj takšnega mora res preživljati hudo duševno stisko...
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?