skuštrana -> RE: Da še jaz nekaj prilepim.... truplo novorojenčka (24.4.2010 8:44:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: cvetka.marjetka Kar pojezi me, ko preberem kakšne hude izjave! "Ne sodi, da ne boš sojen!" Poznam eno mamo, ki je že pred leti naredila detomor. Otrok je bil več kot zaželjen. Veliko let nista mogla imet otrok... potem pa ne vem... depresija, porod doma in se ji je utrgalo na polno. Žalostno, da zdravstevni delavci, ginekologinja niso opazili njene stiske, še bolj žalostno je, da tega niso (ali pa niso hoteli) opazili domači. Zgodba je tako huda, tragična, da trga srce. Ne bom pisala vsega, hotela sem samo povedati, da je v veliko primerih detomora huda, huda duševna stiska. Naj opravijo organi (policija, forenziki, pa še kdo) svoje delo in šele potem "kamenjajte" to žensko. Raje jutri prižgite svečko za tega nedolžnega otročka. Moja soseda je pred leti storila isto. Čakala sta otroka, ma, če rečem 10 let je premalo, potem pa ko je bila punčka stara kakšna 4 leta se ji je enostavno utrgalo in je zadušila punčko, nato pa obesila še sebe. Našel jih je očka, ko je prišel pogledat zakaj žene ni v službo. Kar kocine mi gredo pokonci.... Tako da, ne obsojajte vnaprej, da ženska naredi kaj takšnega mora res preživljati hudo duševno stisko...
|
|
|
|